Neke poteze u ljubavi snažne žene jednostavno si nikada neće dopustiti jer znaju koliko vrijede. U nastavku saznajte koje greške one ne rade.

1. Neće se spetljati s bivšim samo zato što se osjećaju usamljeno.

Snažne žene ne vraćaju se na staro, pogotovo ako je u pitanju muškarac koji im nije donio nikakvo zadovoljstvo i sreću u životu. Možda vam bivši daje znakove kako je zainteresiran za pomirbu, ali u takvim trenucima samo se prisjetite zašto ste prekinuli vezu ili kakav je bilo tijekom nje pa će vam odmah biti jasno da na te znakove ne trebate reagirati.

'Snažne žene ne vraćaju se na staro.'

2. Nemaju potrebu partnera namjerno činiti ljubomornim.

U mlađim danima bili smo spremni na svašta kako bismo u predmetu svoje pažnje probudili iskrice ljubomore. Sada si ne dopuštamo takve igrice jer ne želimo u partneru stvarati bilo kakvu nesigurnost samo zato da bismo se osjećale bolje u vlastitoj koži. Mala doza ljubomore uvijek je zdrava, ali samo kada je u pitanju „prirodna“ rekacija. Namjerno izazivati ljubomoru dugoročno nije dobro ni za jednu vezu.

3. Ne čekaju njegov poziv ili poruku.

Sjedenje uz mobitel u iščekivanju njegovog imena na ekranu? Tu naviku snažne žene ostavile su u srednjoj školi, gdje i pripada. Nikada nemojte nikoga čekati nego gledajte naprijed. Zaslužujete muškarca koji vas želi čuti i razgovarati s vama, a ne nekoga tko će se igrati s vašim osjećajima i tjerati vas da ga čekate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju