I dok premalo muških centimetara ženama može predstavljati problem kod ostvarivanja željenog orgazma, i obdareni muškarci mogu biti prepreka strastvenom i ugodnom seksu. Ako se vaš partner može pohvaliti vrlo moćnim ponosom, donosimo 3 poze u kojima ćete oboje maksimalno uživati

Majmun
Neka vaš muškarac legne na leđa, skupi noge i privuče koljena i bedra skroz do prsa. Vi se okrenite leđima prema partneru i sjednite na njegova bedra. Na ovaj način preduboka penetracija nije moguća, a s obzirom na vašu poziciju vi ste ta koja odlučuje o brzini i pokretima.

Bočno sedlo
Neka vaš muškarac zauzme klasičan ležeći položaj s blago raširenim nogama i glavom na jastuku. Vi mu sjednete u krilo, ali poprijeko, tako da ste s jedne strane njegovog tijela naslonjeni na dlanove, a s druge na stopala. Na ovaj način vi diktirate tempo i dubinu penetracije.

Blizanci
Muškarac leži na leđima s nogama savijenim u koljenima. Vi mu okrenete leđa i sjednete u krilo te se legnete njemu na prsa i naslanjate se na laktove. Muškarac naslanja ruke na vaše bokove te dlanovima pokretima kukova diktira tempo i dubinu. Ova poza vrlo je intimna i obećava strastveni saks prepun dodira.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju