Odlazak u šoping sa školarcem ponekad može biti prava muka. Djeca u toj dobi već znaju što žele i kako to dobiti. No, ima načina da to postane dan u kojem će uživati i djeca i roditelji.

Djeca u razvoju rastu velikom brzinom, stoga je svaka školska godina prilika za odlazak u kupovinu novih odjevnih predmeta. Upravo zato velika sniženja kao stvorena su za kupovinu krpica za školarce. Odredite jedan dan i uputite se u avanturu. Veliki kompleks Roses Outleta koji krase šarene zgrade i još šarenije trgovine više asocira na jednodnevni izlet nego mukotrpni šoping, a uz već snižene cijene nude dodatnih 15 posto popusta do 17. rujna.

Kako biste dan proveli bez stresa i kupili ono što je vašoj djeci najpotrebnije, donosimo vam nekoliko savjeta.

1. Napravite čišćenje ormara

Prolazeći kroz ladice i police ormara, uklonite odjeću koju su vaša djeca prerasla ili koju jednostavno više ne nose. U taj proces svakako se preporučuje uključiti mališane. Odredite hrpu koju ćete sačuvati za sljedeću sezonu, onu koju ćete prenijeti na braću ili sestre i onu koju ćete eventualno odvojiti za donaciju.

2. Napravite popis

Prođete s djecom što planirate kupiti i dajte im to do znanja kako u trgovini ne bi došlo do nesuglasica

Nakon što prođete kroz ormar, imat ćete uvid u ono što vašoj djeci zaista treba. Popis s odjevnim komadima podsjećat će vas na ono što je vašim mališanima najpotrebnije. Možete otići i korak dalje pa napraviti popis onoga što vaše dijete ima kako biste već u trgovini znali što s čime možete kombinirati. U ovom trenutku bitno je da prođete s djecom što planirate kupiti i dajte im to do znanja kako u trgovini ne bi došlo do nesuglasica.

3. Ne zaboravite na sniženja

Početkom jeseni možete naići na velika sniženja. Kako su u šoping-centrima sniženi odjevni komadi uglavnom iz kolekcije proljeće/ljeto, uvijek je dobra opcija da posjetite outlete u kojima možete pronaći odjevne predmete i za jesen, poput onih u galeriji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju