Hoće li promjena frizure utjecati na naš svakodnevni život, koju boju odabrati i koliko kose odrezati, uobičajene su misli koje nam prolaze glavom prije odlaska frizeru, no o ovim stvarima rijetko kad razmišljamo.

 

Galerija 3 stvari o kojima ne razmišljamo kod frizera - 4 3 stvari o kojima ne razmišljamo kod frizera - 5 3 stvari o kojima ne razmišljamo kod frizera - 3 +1 3 stvari o kojima ne razmišljamo kod frizera - 2 1. O čemu je primjereno razgovarati

Većina frizera pristupačno je i s njima lako možete razgovarati o svemu, no postoji trenutak kada treba postaviti granice. Priče o aktualnostima teme su o kojima će svatko dati svoj komentar, no pričom o privatnom životu mogli biste se naći na skliskom terenu. Zbog otkrivanja osobnih detalja ili prepričavanja situacija vezanih za bliske osobe u vašem životu, mogli biste kasnije požaliti jer ''svijet je malen'', a frizeri nisu potpisali pandan ''Hipokratovoj zakletvi'' i neke informacije mogle bi dospjeti do neželjenih ušiju.

2. Tipkanje ili razgovaranje na mobitel – pristojno ili ne?

Mnogi će frizeri reći da je u današnje vrijeme sasvim uobičajeno da klijenti tijekom friziranja tipkaju na mobitelu, provjeravaju mailove, aktualnosti ili čak razgovaraju, i takve stvari smatraju prihvatljivima sve dok ih ne ometaju u radu. Pognuta glava dok je trebate držati uspravno može im otežati posao, stoga pokušajte riješiti sve obaveze prije odlaska frizeru ili ih barem odgodite za trenutke dok držite boju na glavi ili čekate svoj red za feniranje.

3. O svježini svog daha

Kod frizera ne možete izbjeći čavrljanje, pa čak i ako ste šutljiviji tip, u nekom trenutku morat ćete odgovoriti na pitanja poput ''Je li voda uredu?'', ''Kakvu frizuru želite'' i slično. Dok objašnjavate što želite frizer se kreće u neposrednoj blizini vaše glave, odnosno usta, i može osjetiti vaš neugodan zadah i pritom se odmicati.
No možete izbjeći neugodnosti za oboje ako do sljedećeg odlaska frizeru redovito brinete o pravilnom četkanju svojih zuba i ne dozvoljavate nakupljanje zubnog plaka koji vas može dovesti do prethodno opisanog problema.

3 stvari o kojima ne razmišljamo kod frizera - 3 3 stvari o kojima ne razmišljamo kod frizera - 3

U tome vam može pomoći zubna pasta s osam posebno dizajniranih prednosti za jače zube i zdravije desni poput Parodontax Complete Protection Extra Fresh, uz pomoć koje ćete biti opušteniji i bez ustručavanja reći sve svoje želje.

U našem videu pogledajte kako je frizerka riješila ovu neugodnu situaciju s pričljivom klijenticom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju