Mačke si lako nađu zanimaciju u kući, a kad je ta zanimacija svjetlucava i blještava - njihovoj znatiželji nema kraja. Božićna drvca pravi su mamac za mačke koje će s guštom razbiti vaše kuglice, pregristi girlande ili lampice, a one najsnažnije bez problema će srušiti bor.

Vlasnicima maca pokušali smo olakšati ukrašavanje uz pomoć članka sa savjetima, a vi ste s nama u komentarima podijelili fotografije vaših ljubimica i ljubimaca.

Nema spasa, dođe do vrha, a da imamo bor u tegli i zemlju bi prokopala, napisala je Iva Jercel uz fotografiju svoje nestašne mace.

Iva Jercel Iva Jercel (Foto: Iva Jercel/Zadovoljna.hr)

Otkrili smo i da su mačke, osim za bor, poprilično zainteresirane i za jaslice. A što da kažem... iduće godine moramo mijenjati krov na štalici, napisala je Sonja Vuković.

Kristina Kozarić Kristina Kozarić (Foto: Kristina Kozarić/Zadovoljna.hr)

Čitateljica Kristina Kozarić ima najjednostavniju metodu ukrašavanja koja garantira da niti jedna kuglica neće biti oštećena: I tako ove godine bez kuglica jer imam podstanara u boru.

Zavirite u galeriju i razgledajte svoje preslatke mačore u blagdanskom druženju s borovima i popratnim ukrasima.

Kristina Bogdan Kristina Bogdan (Foto: Kristina Bogdan/Zadovoljna.hr)

Vi ste čudo! 25 božićnih drvaca naših čitateljica koja osvajaju na prvi pogled Čitateljica Zadovoljne podijelile su s nama kako su okitile božićna drvca ove godine AnnMarija Vuković poslala nam je fotografiju svoga drvca Božićno drvce Dijane Škrnički Matota +22 Božićno drvce Dijane Debelić

Ups, nisam ja! 20 fotografija vaših maca u nestašnoj igri s božićnim drvcem Maca i jelka Ima li kakva ptičica u boru? Uuumorio me Božić +16 Baš je blještav ovaj Božić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju