Bend Bon Jovi obilježio je povijest rock-glazbe i stekao status rock-ikone, a frontmen Jon Bon Jovi postao seks-simbol. Osamdesete godine prošlog stoljeća bez sumnje su najlegendarnije razdoblje benda iz New Jerseyja, kada su dečki žarili i palili svjetskom rock-scenom, a Jon Bon Jovi obarao žene s nogu svojom pojavom, šarmom, karizmom i – neodoljivim osmijehom.

Galerija Jon Bon Jovi nekad i sad - 3 Jon Bon Jovi nekad i sad - 6 Jon Bon Jovi nekad i sad - 9 +8 Jon Bon Jovi sa suprugom Dorotheom Hurley na odmoru u St. Bartsu

Mnoge obožavateljice i obožavatelji za vrijeme izlaženja kultnog časopisa "Bravo" imale su poster u prirodnoj veličini Jona Bon Jovija, dok su se na kazeti neprestano vrtjeli hitovi poput "Livin' on a Prayer", "Bad Medicine", "You Give Love a Bad Name", "Born to Be My Baby" i mnogih drugih.

Bend Bon Jovi obilježio je povijest rock glazbe i stekao status rock ikone, a frontmen Jon Bon Jovi postao seks-simbol



Članovi Bon Jovija, a naročito frontmen Jon Bon Jovi, doslovno su živjeli rock i maksimalno uživali u svim plodovima svog planetarnog uspjeha i svemu što je došlo s njime... Trideset godina poslije, divlji rokerski dani postali su prošlost, a dečki iz benda danas su rock-gospoda koja više uživa u mirnom obiteljskom životu nego u ludim provodima.

Jon Bon Jovi nekad i sad - 2 Jon Bon Jovi sa suprugom Dorotheom Hurley na odmoru u St. Bartsu (Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia, Getty Images)

No zasigurno se nije promijenila činjenica da je Jon Bon Jovi, pravog imena John Francis Bongiovi Jr., i dalje najšarmantniji osmijeh rocka. Dokazuju to fotografije snimljene nedavno na Karibima u ljetovalištu St. Barts, gdje je 56-godišnji glazbenik s obitelji proveo božićne i novogodišnje blagdane.




Dok se sa suprugom Dorotheom Hurley, s kojom je u braku gotovo 30 godina, vozio u brodu, dobro raspoloženi Jon Bon Jovi mahnuo je fotografima i nabacio svoj slavni široki osmijeh. Obitelj slavnog pjevača uživala je i u šopingu, pa je tako sa suprugom, kćeri Stephanie i sinom Jessijem posjetio dućan modne kuće Dolce & Gabanna.

Mnogi se slažu da Jon Bon Jovi i dalje izgleda odlično, a ono što je svakako sačuvao iz mlađih dana jest taj seksi osmijeh kojemu u rock-glazbi nema konkurencije.

Jon Bon Jovi nekad i sad - 10 Jon Bon Jovi osamdesetih godina (Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju