Ružičasta boja baš i nije čest prizor u domovima. Šteta – to je uistinu svestrana i zanimljiva boja koju se mnogi baš i ne usude previše koristiti prilikom uređenja svog životnog prostora.

Galerija Ružičasta boja u uređenju interijera - 1 Ružičasta boja u uređenju interijera - 2 Ružičasta boja u uređenju interijera - 3 +26 Ružičasta boja u uređenju interijera - 4

Jedna od predrasuda o ružičastoj je i ta da se radi o boji rezerviranoj samo za dječju sobu. Naravno, to ne može biti dalje od istine jer se ona itekako može uklopiti u sve ostale "odrasle" prostorije.

S obzirom na to da postoje razne nijanse ružičaste, od svijetlih pastelnih do upečatljivih jarkih ili tamnih zagasitih, stvarno imamo mnogo izbora i neku od njih možemo bez problema prilagoditi svom domu.

3 u 1 kuhinja, blagovaonica i dnevna soba - 11 Rješenja 3 u 1: 20 super ideja za spojenu dnevnu sobu, kuhinju i blagovaonicu

Dnevne sobe s predivnim pogledom - 11 20 dnevnih soba s adutom zbog kojeg raste vrijednost nekretnine

Ona može biti sjajna samo kao mali dodatak i osvježenje prostora u obliku jednog ružičastog zida, kauča, komode, fotelje ili tek ukrasnih jastuka.

S druge strane, oni koji je obožavaju mogu biti znatno odvažniji te, na primjer, odabrati kuhinju s ružičastim frontama ili ružičaste pločice u kupaonici.

Inspirirajte se i u našoj galeriji pronađite 30 dokaza da je upravo ružičasta savršena boja za uređenje doma.

Ružičasta boja u uređenju interijera - 27 Ružičasta boja u uređenju interijera - 27 (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju