Angelina Jolie ljubiteljica je modne klasike – obožava odjevne komade poput malih crnih haljina i poslovnih odijela koje se mogu nositi opet i iznova, a koje dodatno upotpunjuje dizajnerskim torbicama s potpisom proslavljenih modnih kuća poput Louisa Vuittona, Valentina, YSL-a i Diora.

Galerija Torbica 30 Montaigne iz Diora, 3650 eura Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne u ljeto 2020. godine Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne iz Diora u siječnju 2024. godine +3 Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne iz Diora u siječnju 2024. godine

U ormaru Angeline Jolie nalaze se brojne kultne torbe, a posljednje vrijeme često se može vidjeti s Diorovom torbicom 30 Montaigne.

Riječ je o modelu torbice koja je prvi put viđen 2019. godine u sklopu predstavljanja nove kolekcije za proljeće / ljeto 2020. godine. Nosi ime, pak, po adresi na kojoj se nalazi butik ove luksuzne francuske modne kuće u Parizu.

Torbica 30 Montaigne predstavljena je u sklopu kolekcije za proljeće / ljeto 2020. Torbica 30 Montaigne predstavljena je u sklopu kolekcije za proljeće / ljeto 2020. (Foto: Profimedia)

30 Montaigne torbica je napravljena od teleće kože, ima preklop i metalnu CD kopču zlatnog sjaja na prednjem dijelu. Karakterizira je i podesivi kožnati remen, pa se može nositi u ruci, preko ramena ili tijela.

Crnu torbicu 30 Montaigne je Angelina Jolie nedavno odabrala za prvi ovogodišnji šoping s kćeri Zaharom u Los Angelesu, a sparila je uz crno odijelo i majicu u istoj nijansi.

Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne iz Diora u siječnju 2024. godine Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne iz Diora u siječnju 2024. godine (Foto: Profimedia)

Američka glumica prvi je put viđena s ovim modelom još u ljeto 2020. godine kada ju je nosila uz lepršavu bijelu haljinu i balerinke.

Kožnata torbica 30 Montaigne ima vrlo jednostavan i moderan izgled koji se može kombinirati za različite prilike – nositi za obavljanje svakodnevnih sitnica, na posao, ali i u večernji izlazak.

Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne u ljeto 2020. godine Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne u ljeto 2020. godine (Foto: Profimedia)

Jessica Alba, pak, iskombinirala ju je uz pidžamu.

Američka poduzetnica snimljena je u zračnoj luci Heathrow u Londonu u ljeto 2019. godine s crnim modelom torbice 30 Montaigne koji je nosila uz prugastu pidžamu, tenisice i predimenzionirani kaput.

Jessica Alba torbicu 30 Montaigne nosi uz pidžamu Jessica Alba torbicu 30 Montaigne nosi uz pidžamu (Foto: Profimedia)

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici +20 Torba Icare modne kuće Saint Laurent

Bezvremenska torba Adriane Ćaleta-Car pristaje uz baš sve Adriana Ćaleta-Car Torba modne kuće Versace - 3 Torba modne kuće Versace - 2 +0 Torba modne kuće Versace - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju