Baš kao i mala crna haljina, i crna je torba nepogrešiv dodatak svakoj kombinaciji, koji odlično funkcionira u raznim prigodama.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Torba modne kuće Versace - 3 Torba modne kuće Versace - 2 +0 Torba modne kuće Versace - 1

Magazin Vogue o crnim torbama piše kao o neophodnom dijelu garderobe, a fantastičnom crnom torbom svoje je izdanje upotpunila i Adriana Ćaleta-Car.

Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj u ruci drži crnu torbu modne kuće Versace. Radi se o modelu koji je dio linije Greca Goddess. Torba ima krutu gornju ručku i odvojivu, podesivu naramenicu. Na prednjem dijelu ukrašena je metalnim obilježjima brenda u zlatnoj boji.

Torba modne kuće Versace - 3 Torba modne kuće Versace - 3 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Torba poput ove nepogrešiv je odabir u većini slučajeva. U slučaju lijepe pravnice bila je dio kombinacije sastavljene od podstavljene kratke crne jakne, bijele majice s našivenim džepom modne kuće Prada i crnih traperica širokih nogavica.

Nogavice hlača Adriana je uvukla u crne čizme na vezanje s debljIm potplatima. Kombinaciju je upotpunila efektnim sunčanim naočalama.

Adriana Ćaleta-Car: Kratka haljina koja izgleda tako dobro uz visoke čizme Adriana Ćaleta-Car uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Norma Kanali, maskirna košulja-haljina, 172 eura - 2 Norma Kanali, maskirna košulja-haljina, 172 eura - 1 +0 Norma Kamali košulja-haljina, 172 eura

Adriana Ćaleta-Car u haljini sezone koja je zavladala i hrvatskim ulicama Adriana Ćaleta-Car Bijele mokasinke modne kuće Prada Bijele mokasinke modne kuće Prada +0 Bijele mokasinke modne kuće Prada

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju