Valentinovo kuca na vrata, a ako još uvijek niste smislili idealan poklon ili jednostavno želite ugoditi sebi, možda bi ideja mogla stići u obliku neodoljive 3D šalice sa srcima.

Srca su valentinovski motiv koji nam svima uvijek prvi padne na pamet i dobrodošla su u svim oblicima, ipak je srce naš glavni vodič u ljubavi, a često i u životu općenito i ako ikad imamo neke nedoumice, ono ih zna razriješiti.

Ako ste vi ili vaša voljena osoba ljubitelji nešto suptilnijih predmeta s ovim motivom, a ujedno i praktične osobe koje vole funkcionalne poklone, na Temu.com pronašli smo lijepu i tako posebnu ručno oslikanu bijelu keramičku šalicu s motivom crvenih srca koja će osim ljubitelja praktičnih darova, oduševiti i one s izraženom umjetničkom stranom.

U šalicu stane 250 ml tekućine, promjer joj je 12 cm, visina 7, a ono što ju čini drugačijom okrugla je drška, ali i neravni rub. Tako je istovremeno i jednostavna i nenametljiva, a kada ju primite u ruku i pobliže promotrite, uvidite koliko je originalna.

Temu.com, 15,74 eura Temu.com, 15,74 eura (Foto: Temu.com)

Srca su svjetlije obojena tako da do izražaja dolazi tamnija crvena crta na njihovoj sredini, a ona kao da govori o tome da je vaš partner drugi dio vašeg srca i da zajedno činite savršen i čvrst spoj.

Dakako, ako ste pasionirani kavopija ili čajopija ili pak uživate u skupljanju šalica, možete ju darovati i sami sebi i tako nadopuniti svoju kolekciju ovom ručno oslikanom ljepoticom.

Ako je ova šalica osvojila i vas, važno je znati da oni koji ju već imaju kod kuće kažu da dolazi dobro upakirana i zaštićena od lomova te da je doista ručno oslikana pa je ono što vidite na fotografijama stvarno ono što ćete i dobiti. Za primjerak ćete trebati izdvojiti 15,74 eura.

Temu.com, 15,74 eura Temu.com, 15,74 eura (Foto: Temu.com) U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju