Tulipani nas s dolaskom proljeća uvijek iznova oduševe te svojom cvatnjom, koja traje do svibnja, uljepšavaju mnoge parkove, vrtove i dvorišta. Tulipanove jedinstvene i zanimljive latice, najčešće u skupini od tri, čine cvijet kruškolikog oblika koji dolazi u crvenoj, žutoj, ružičastoj, ljubičastoj boji, a ima ih i višebojnih.

Galerija Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalica u obliku tulipana dolazi sa zgodnim tanjurićem

Ljepota tulipana mnogima je inspiracija, a jedan od najpopularnijih cvjetova na svijetu inspirirao je i dizajn ljupkih šalica koje se mogu kupiti na AliExpressu.

Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3 Šalica u obliku tulipana dolazi sa zgodnim tanjurićem (Foto: www.aliexpress.com)

Ove zgodne šalice u obliku tulipana dolaze u dvije veličine, više okruglaste, širine i visine osam centimetara te ovalne, širine osam i visine devet centimetara, zapremnine 280, odnosno 300 mililitara. Birati možete između vrlo svijetlih nijansa pastelne ružičaste, žute i bež boje, dok je ručka pastelno zelene boje, kakve je i zgodni tanjurić koji dolazi sa šalicom.

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Šalica s motivom trešanja kao stvorena je za kavu u domu ili na balkonu Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa - 3 Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa - 2 +0 Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa - 1

Ove lijepe tulipan-šalice unijet će dašak proljeća u vašu kuhinju, a ispijanje kave ili čaja učiniti još posebnijim trenutkom. Cijena jedne šalice na AliExpressu trenutno je s 35,60 eura snižena na 17,80 eura, dok je cijena dostave 37 centi.

Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 2 Ove šalice najnježnijih pastelnih boja unijet će dašak proljeća u svaku kuhinju (Foto: www.aliexpress.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju