Crne traperice gotovo svaka žena ima u svom ormaru. One su jedan od prilagodljivih odjevnih komada za kojim često posežemo. Međutim, kad se radi o elegantnim prigodama prije ćemo odjenuti suknju ili hlače na crtu. Ove zime mi smo odlučili isfurati traperice na četiri svečana domjenka i uz njih zablistati.

Galerija Šljokičasti sako iz LETSCELEBRATE kolekcije, 199 kn Elegantne kombinacije s trapericama Satenski top, kolekcija #LETSCELEBRATE, 49,90 kn +9 Traperice, kolekcija #LETSCELEBRATE, 111 kn

1. Šljokičasti sako uz koji traperice ne izgledaju obično

Na prvu jednostavna kombinacija crnih traperica i strukiranog sakoa uz svjetlucave ljuskice postaje outfit prigodan za sve vrste svečanih prigoda. Šljokičasti sako iz kolekcije "#LETSCELEBRATE" svakako je zvijezda ove kombinacije.

Uz njega smo kombinirali satenski topić koji svojom prljavo roza bojom savršeno pristaje uz sako. Iako uz ovu kombinaciju nije potreban dodatan nakit, mi smo se osjećali hrabro i odabrali srcolike viseće naušnice.

2. Otmjena u crnom i crvenom

Blagdanska kolekcija Lidla i Heidi Klum 4. prosinca stiže u trgovine

Boja koja će se svakako naći u blagdanskim kombinacijama je crvena.  Nijanse ove boje svakom outfitu daju dozu otmjenosti, posebno kada ta boja krasi saten.

Upravu takvu majicu kombinirali smo s uskim crnim trapericama. Komad s kojim smo cijelu kombinaciju zaokružili je bordo kaput iz kolekcije Heidi Klum i Lidla. A neizostavne šljokice u cijelu kombinaciju smo uvele blistavim crnim salonkama.

3. Neobičan spoj haljine i traperica za hrabre

Jedan od neobičnih trendova koji je zaživio prošle godine je kombinacija traperica i haljine. S obzirom na to da se radi o uskim, crnim trapericama mi smo ih odlučili kombinirati uz prekrasnu koktel-haljinu jednostavna kroja iz kolekcije Heidi Klum i Lidla. Uz to smo kombinirali crne salonke i baršunastu torbicu u istoj boji.

4. Upadljivi top za podizanje crne kombinacije

Za domjenke koji se održavaju u zatvorenom prostoru traperice je dovoljno kombinirati s upadljivim zlatnim topom i salonkama. Odlučite li se za ovako nešto, neće vam trebati puno vremena za spremanje za parti, a sigurno ćete privlačiti poglede.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju