Predblagdansko uzbuđenje polako se zahuktava, a bez obzira tražite li savršen poklon ili sitnicu koja će u vaš dom unijeti blagdansku i zimsku atmosferu, odličan izbor bit će mirisna svijeća. U H&M-u smo pronašli četiri predivne svijeće iz iste serije koje zaslužuju mjesto na sredini stola

Galerija Mirisne svijeće iz H&M-a kao prijedlog poklona za nadolazeće blagdane - 1 Mirisne svijeće iz H&M-a kao prijedlog poklona za nadolazeće blagdane - 3 Mirisne svijeće iz H&M-a kao prijedlog poklona za nadolazeće blagdane - 2 +0 H&M, 113 kn Razgledavajući blagdansku ponudu H&M-a, mirisne svijeće iz serije "Ambience scented candle" odmah su nam zaokupile pažnju.

Ove svijeće dolaze u keramičkim držačima vrlo elegantnog i neodoljivog retro dizajna zbog čega će se sigurno istaknuti u svakom prostoru i učiniti ga još ljepšim.

Mirisne svijeće iz H&M-a dolaze u četiri mirisa te četiri boje keramičkih držača

Birati možete između četiri mirisa, raskošnog mirisa pamuka (bijeli držač), miris limunske trave (zeleni držač), miris sandalovog drva (crni držač) i miris smokve (zagasito ružičasti držač).

Držač ima i metalni poklopac u zlatnoj boji s kojim će vaša svijeća izgledati poput ukrasne posudice koju možete staviti na najvidljiviju policu ili na neko drugo posebno mjesto.

Cijena mirisne svijeće u držaču iz H&M-a je 113 kuna, a u njenoj toplini uživat ćete 25 sati, koliko je vrijeme gorenja svijeće.
Mirisne svijeće iz H&M-a kao prijedlog poklona za nadolazeće blagdane - 2 H&M, 113 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju