Zaljubljenost je početni stadij i ujedno i najljepši period u vezi. No ono što slijedi nakon toga puno je važnije za zdrav i kvalitetan odnos. Želite li biti sigurni da je to doista ono pravo, pročitajte između redaka i otkrijte znakove koji govore da vam je veza čvrsta poput stijene.

 
1.  Dodiri
Mali, spontani znakovi pažnje, poput konstantnih dodira, češkanja i dirkanja tijekom večere, gledanja filma, druženja, ljenčarenja i spavanja puno govore o vašim i njegovim osjećajima. To su znakovi koji otkrivaju da maksimalno uživate u partneru te da ga nikada ne želite 'ispustiti iz ruku'.

2. Poljupci
Baš poput maženja, poljupci su vrlo intiman i dubok način da nekome pokažete koliko vam znači. Ako su poljupci vaša svakodnevna rutina, to vam može puno otkriti o vašoj vezi. Istraživanje je pokazalo kako parovi koji se često ljube imaju puno kvalitetniji odnos od onih koji na to zaboravljaju. Ljubite se kad god osjetite potrebu!

3. Seks
Iako seks ne mora biti znak kvalitetne veze, vaši osjećaji itekako jesu. Jedan od njih je svakako i strast. Seks zbližava partnere, čini ih opuštenijima i sretnijima. Brojna istraž
Ivanja su potvrdila kako redoviti seksualni odnos utječe na kvalitetu veze, ali i braka. Ne zanemarujte ovaj dio veze i uživajte u strastvenim trenucima kad god možete-

4. Druženje
Ako pod savršeno provedenom večerom podrazuimjevate i gledanje filma s partnerom znajte kako je vaša veza na dobrom putu. Kada partneri uživaju u zajedničkom društvu, vode zanimljive razgovore i razgovaraju o svim temama te im nije potreban nitko drugi da ih zabavi, to opisuje čvrstu i duboku vezu. Mentalna i fizička povezanost jedan su od najvažnijih znakova dobrog odnosa.

5. Intuicija
Onaj osjećaj kada jednostavno znate da je to ono pravo... Istraživanje je pokazalo kako je intuicija itekako važan pokazatelj kvalitetne veze. Ako, kada pogledate u budućnost, u njoj vidite i svog partnera te zamišljate sretne trenutke koje ćete provesti zajedno, ne zanemarujte svoju intuiciju. Ona je ti s razogom.