Svijet je pun iskrenih, brižnih žena koje su istovremeno snažne i žive svoj život punim plućima. Imaju svoje nade, snove i ambicije, ali pokraj sebe žele i snažnog muškarca koji će biti uz njih dok ostvaruju sve svoje ciljeve.

One razumiju da biti moćna ne znači ne trebati nikoga u životu, nego znati postaviti standarde i u svoj život primiti ljude koji će ih podržavati i biti uz njih na putu koji su si zacrtale. Takve žene žele podršku, istu onakvu kakvu će i same dati. One u životu žele muškarca koji ne traži damu u nevolji. U nastavku pročitajte sedam osobina muškaraca koji su snažni i vrijedni partneri:

1. Imaju svoje vlastite ciljeve i snove. Muškarac koji ima zacrtane ciljeve i snove, lakše će razumjeti ambicioznu ženu koja je na sličnom putu kao i on i koja točno zna što želi od života.

2. Sigurni su u sebe i svoje odluke. Čovjek koji stalno treba potvrdu za ono što radi i koliko vrijedi, neće pronaći ono što traži u jakoj i neovisnoj ženi jer takva žena sigurno ga neće stalno podsjećati koliko joj je potreban u životu. Ipak, imajte na umu da svi tu i tamo želimo osjetiti da smo voljeni i cijenjeni i lijepo je to i pokazati.

Slika nije dostupna Šarmeri s pokrićem: Pet kvaliteta muškaraca koji znaju kako osvojiti i zadržati ženu

3. Poštuju vašu privatnost. Žene koje su usredotočene na vlastitu misiju i put u životu, ne trebaju stalnu potvrdu od drugih koliko vrijede. Žive u trenutku i ne zamaraju se mišljenjem drugih o njima. Muškarac koji je u vezi s ovakvom ženom s njom mora dogovoriti što će ostati između njih dvoje, a što će izložiti u javnosti. U vremenima društvenih medija, privatnost je teško sačuvati, međutim, u vezi sa zrelom i neovisnom ženom, privtnost mora biti prioritet.

4. Znaju kada treba uzeti "uzde u ruke". Neovisna žena koja ima svoje ciljeve i gradi karijeru, cijenit će partnera koji će ponekad preuzeti inicijativu i primjerice isplanirati spoj. Cijenit će muškarca koji je kavalir pun poštovanja i koji razumije njezinu neovisnost i istovremeno ju tretira kao damu.

Slika nije dostupna Deset znakova da imate dobar brak (ili vezu)

5. Nisu posesivni ni ljubomorni. Posesivni muškarci, skloni pretjerivanju vrlo brzo će snažnu ženu odbiti od sebe jer ona ne treba nekoga tko će je stalno "držati za ruku". Najbolje joj odgovara partner koji svoj život živi uz nju, bez da pokušava u potpunosti ispreplesti njihove živote.

6. Oni su izvrsni komunikatori. To znači ne samo da takav muškarac zna izraziti svoje osjećaje, nego zna i slušati i pravilno interpretirati što mu žena govori. Nisu sve žene verbalno otvorene i nježne, ali na svoj način pokazuju kako se osjećaju, a važno je da svaka žene uz sebe ima partnera koji će razumjeti ono što ona govorili - ili ne govori.

Slika nije dostupna Šest tipova muškaraca koji nisu dobar "materijal" za brak

7. Njihova je podrška nepokolebljiva. I muškarci i žene koji su snažni i sigurni neće imati nikakvih problema da stanu iza svog partnera kada mu je potrebna podrška. Neće izdati vaše povjerenje ili vaš odvraćati od življenja života na način na koji vi to želite. Pravi muškarac znat će kada treba zaštititi svoju ženu, kada joj dati podršku i kada biti njezin timski igrač. U konačnici, ono što muškarci trebaju shvatiti je da mogu biti sa ženom koja živi svoj život, bez da tako žrtvuju vlastitu muževnost, a žene moraju shvatiti da biti snažna i neovisna ne znači biti i arogantna.

Najbolje timove čine ljudi koji se međusobno nadopunjuju, koji dobro funkcioniraju skupa i koji se međusobno poštuju. Ljubav je timski sport, a uz pravu osobu uz sebe, uvijek ćete biti pobjednica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju