Najveća zvijezda svakog vjenčanja je, naravno, mladenka, sve oči uprte su u nju i prate svaki njen korak. Zato nije naodmet znati kojih to pet stvari mladenka nikad ne bi smjela raditi na vjenčanju, odnosno pred svojim gostima želi li ostaviti najbolji mogući dojam.

 

Svaka mladenka koja želi zadiviti svoje goste na vjenčanju ne smije...

1. ...svađati se s mladoženjom
Vjenčanje nikako nije prigoda na kojoj bi se mladenka i mladoženja smjeli raspravljati i svađati, naročito ne pred gostima. Ako mladenci baš moraju o nečemu raspravati, to bi trebali napraviti nasamo.

Ne smije 'blatiti' obitelj mladoženje pred drugim gostima. Neprimjereno je čak i davati loše komentare njihovu izboru odjeće

2. ...biti osorna i bez poštovanja prema roditeljima
Ružno se ne smije ponašati ni prema roditeljima svoga zaručnika, odnosno supruga. Nepoštivanje roditelja na vlastitom vjenčanju mladenku prikazuje u vrlo lošem svjetlu. Pročitajte i 6 stvari koje goste na svadbi najviše nerviraju.

3. ...'obračunavati' se s bendom ili fotografom pred svima, čak i ako je opravdano
Bend ne svira pjesme koje je trebao svirati ili je fotograf propustio snimiti neki vrlo bitan trenutak? Nedopušteno je pred svima se obračunavati s njima zbog toga nego to treba riješiti u četiri oka.

4. ...žaliti se gostima na hranu i pića koja se poslužuju
Prvenstveno zato jer je ona ta, zajedno s mladencem, koja je izabrala meni. Ako niste zadovoljni hranom ili pićem koji se poslužuju obratite se osoblju i ljubazno im objasnite u čemu je problem. Doznajte i 5 grešaka koje vjenčana kuma nikada ne smije raditi.

5. ...'blatiti' obitelj mladoženje
Neprimjereno je čak i davati loše komentare njihovu izboru odjeće. Osim toga, prijatelj zaručnikove obitelji može načuti mladenkino 'blaćenje' što može trajno naštetiti vezi među supružnicima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju