Gubljenje kilograma nakon poroda zna biti dugotrajan proces zato što je prije svega u centru mamine pažnje bebica, a i zato što se kilogrami zadržani nakon trudnoće trebaju topiti postepeno i bez rigoroznih režima prehrane. No, neke su naše poznate mame već nekoliko tjedana nakon poroda bile spremne za modne piste i crveni tepih

Heidi Klum je 5 tjedana nakon poroda prošetala modnom pistom brenda 'Victoria's Secret' noseći velika bijela krila te minijaturni svjetlucavi kompletić sastavljen od gaćice i grudnjaka.

Dva mjeseca nakon rođenja kćerkice Sienne na istu se pistu u opakim čizmama iznad koljena i crnom blještavom donjem rublju popela i Adriana Lima.

Ove su dvije manekenke izdvajane kao ekstremni primjeri 'usukavanja' tijela nakon trudnoće koje nije uvijek spremno na ogoljivanje i pokazivanje u najboljem mogućem izdanju.

Mi smo pak izdvojili nekoliko hrvatskih mama koje svoje tijelo nisu izgladnjivale i mučile pretjeranim vježbanjem, već su zahvaljujući svojim tjelesnim predispozicijama vrlo brzo nakon poroda vratile svoju liniju.

Dok se većina nas s ostacima trudničkih kilograma 'borila' i godinu dana nakon rođenja djeteta, ove su dame vrlo brzo moglo uskočiti i u minicu ili omiljene traperice prije nego li su zatrudnile.

Ali da se i one kao i svi mi susreću s nuspojavama koje uzrokuju trudničke tjelesne promjene i hormoni, otkrile su nam neke od njih koje su se susrele i s lošim tenom i sa ispadanjem kose kao i modnim dodatkom svake mame – podočnjacima.

No, sve to prolazi, a sreća i ljubav koje pruža maleno zlato traje zauvijek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju