Natpisi 'sniženje' koji vrište iz izloga trgovina mogu vas zanijeti pa se kući vratite sa stvarima koje vam nikada neće trebati. Zato je dobro znati kojih se to 5 tekstilnih predmeta uvijek isplati kupiti po sniženim, odnosno povoljnijim cijenama, i ne samo to, kojih se isplati kupiti u više komada kako biste ih uvijek imali

1. Donje rublje
Ako ste pronašli gaćice i grudnjak koji vam krojem i materijalom savršeno odgovaraju kupite ih odmah više. Bez obzira koliko istih gaćica imali možete ih sve nositi naizmjence kako bi vam dulje trajale ili ih nosite par, a preostale čuvajte dok ove prve ne iznosite.

Obožavate li nositi dolčevite ljeto je savršeno vrijeme da napravite zalihu jer ih se može naći po sniženim cijenama

2. Traperice
Mnoge žene najviše problema imaju s pronalaskom traperica koje im dobro stoje, a da su uz to i boje koja im se sviđa. Zato kad nađete savršene traperice kupite ih u paru. Nosite ih naizmjence pa ćete omiljene hlače duže imati, a najdraže trapke moći ćete nositi uvijek – i onda kada je jedan par u prljavom vešu.

3. Majica
Majica koju možete nositi svaki dan uz brojne kombinacije neupitno je odjevni komad kojeg se isplati kupiti u nekoliko primjeraka. Obožavate li, na primjer, nositi dolčevite ljeto je savršeno vrijeme da napravite zalihu jer ih se može naći po sniženim cijenama. Uvijek obratite pažnju na sniženja na kojima tijekom cijele godine možete naći majice koje najviše volite nositi.

4. Plahte
Plahte uvijek koristite, što znači da ih puno trošite i često perete. Zato, naiđete li na fine, mekane plahte na popustu svakako ih zgrabite.

5. Ručnici
Ručnike koristimo još više od plahti i zato ne propustite nabaviti još par komada kada su na sniženju jer ćete ih kad tad sigurno koristiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju