Jesen je u punom jeku - lišće mijenja boje, temperature su niže i u zraku se osjeti onaj "jesenski" miris. Ovo godišnje doba mnogima je omiljeno te je idealno za svakodnevno uživanje u ovim malim jesenskim radostima

1. Ispijanje omiljenog čaja
Jabuka i cimet, borovnica, brusnica i šumsko voće samo su neki od okusa koji nas uvijek podsjećaju na jesen. Uz šalicu ovog finog toplog napitka skoro pa možemo "okusiti" jesen te je idealan način za opuštanje.

2. Paljenje najdraže mirisne svijeće

Trebali bismo odvojiti malo vremena za sebe i uživati u svakom jesenskom danu

Još jedna mala jesenska radost je i miris omiljene svijeće koji se širi našim našim domovima te tako stvara i unutarnje jesensko okruženje. Miris naranče, cimeta ili vanilije jedan je od onih bez kojih je jesen nezaobilazna.

3. Šetanje parkom
Potpun doživljaj jeseni osjeti se šetnjom. Parkovi su prepuni drveća čije lišće mijenja boje, a polako i tlo postaje dom otpalog lišća. Za uživanje u bogatstvu jesenskih boja dovoljna je kratka šetnja koja ima i relaksirajući učinak.

4. Izležavanje pod mekanom dekicom
Nakon šetnje vrijeme je za odmaranje na kauču pod mekanom dekicom. Upravo tada šalica omiljenog čaja najbolje odgovara. Odvojite malo vremena za sebe, odmorite se i uživajte u toplini pahuljaste dekice i finog napitka.

5. Gledanje jesenskih filmova
Svatko od nas ima omiljene filmove, serije ili knjige za kojima posežemo tijekom jesenskih večeri. Upravo uz njih ćemo još lakše osjetiti taj ugođaj i još slađe ćemo zaspati.

Naravno, pečenje pita i savijača od jabuka je nezaobilazno. Ne svakodnevno, ali jesen je savršeno vrijeme za često uživanje u ovim slasnim desertima kojima rijetko tko može odoljeti.