Uzevši u obzir da većina žena gaćice nosi 24 sata dnevno, dobro je znati koji modeli gaćica bi se trebali nalaziti u svakoj ženskoj ladici i koji će udovoljiti svim ženskim potrebama, od udobnosti do zavođenja

1. Gaćice s nevidljivim rubom
Ovaj kroj gaćica za svaki dan treba vam kada nosite usku odjeću ili odjeću napravljenu od tanjih materijala jer se neće ocrtavati. Birajte gaćice bez strogih rubova, a takve se najčešće rade od ugodne, rastezljive mikrofibre.

2. Gaćice u boji kože
Stapa li se boja gaćica s bojom vaše kože manje će biti vidljivije ispod prozirnije odjeće. Ove gaćice dobro dođu i kada u trgovini isprobavate kupaći kostim ili nove gaćice jer ćete bolje vidjeti kako vam stoje. Svakako među vašim donjim rubljem imajte gaćice u boji kože s nevidljivim rubom.

Gaćice malo duže od običnih bokserica savršen su izbor, primjerice, onda kada vozite bicikl u suknji pa ako i zapuše vjetar nećete 'sve' otkriti

3. Gaćice za tjelovježbu
Kako biste se u potpunosti mogli posvetiti treningu, a ne misliti o tome kako vam smeta donje rublje, tijekom tjelovježbe nosite gaćice od mekih mikrovlakana koja propuštaju vlagu i znoj te koža ostaje suha i svježa.

4. Seksi gaćice
Bez obzira bile one satenske, s čipkom, vrckavim uzorkom, vrpcama, mašnicama – kad odjenete ove gaćice u njima biste se trebale osjećate najviše seksi. Žena koja nosi seksi gaćice osjeća se i samopouzdanije pa neka one budu vaš izbor i u situacijama koje nisu povezane sa seksom, kada vam jednostavno treba malo vjetra u leđa.

5. Gaćice za menstruaciju

Onih dana u mjesecu najpraktičnije su "vulgaris" pamučne gaćice s višim strukom koje prekrivaju više od polovice guze. Pružit će vam udobnost i sigurnost bez da se brinete o njihovoj estetici i funkcionalnosti.
<

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju