Sunčano i toplije vrijeme natjeralo nas je da iz debelih pernatih jakni i kaputa uskočimo u laganije modele jakni. U proljetnim kolekcijama trgovina i ove sezone popularan je kraći model motociklističke jakne

Galerija Kožnata jakna Motociklističke jakne - 2 Motociklističke jakne - 1 +2 Stradivarius, 229,90 kn Temperatura u plusu i sunčano vrijeme idealna je prilika za spremanje pernate jakne i kaputa u ormar i nošenje laganijih jakni.

U ponudi dućana i ove su sezone popularni kraći modeli motociklističkih jakni od velura ili umjetne kože. One su idealne za prijelazno razdoblje pogotovo u jutarnjim i večernjim satima kad je temperatura malo niža od dnevne.

Motociklistička jakna se odlično slaže uz svaku odjevnu kombinaciju.

Raspon boja stvarno je šarolik, tako da se uz klasičnu crnu mogu pronaći i one u plavoj, bež, crvenoj, žutoj i ružičastoj boji.

Motociklistička jakna odlično se slaže uz svaku odjevnu kombinaciju. Osim što se može nositi uz tenisice ili balerinke u dnevnim prilikama, uz dobre štikle u njoj vrlo lako možete zablistati i u večernjim satima.

U fotogaleriji pogledajte neke od modela u našim trgovinama.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju