Valentinovo je vrijeme kada ljudi posebno tretiraju svoje voljene tako da ih izvedu na večeru ili u kino, no što ako vaš partner nalazi u drugom gradu.

Slavljenje ljubavi dok je voljena osoba kilometrima daleko nije najsretnija okolnost, no to ne znači da treba odustati od Valentinova. Veze na daljinu i ovako su teške same po sebi, a kamoli u mjesecu ljubavi. No, ne dopustite da vas udaljenost obeshrabri, Valentinovo na daljinu je itekako moguće. Donosimo vam pet načina koji će vašu značajnu polovicu oboriti s nogu iako vam nije u dosegu zagrljaja.

1. Napišite ljubavno pismo

Oživite ljubav iz omiljenog filma svake dame. Ako vaša draga živi za romantiku kao onu iz Nootebook-a, rukom napisano ljubavno pismo sigurno će biti pun pogodak.

Iako nema ništa loše u slatkoj poruci ili videopozivu, pismo iznenađenja na kućnu adresu puno je romantičniji i posebniji način iskazivanja ljubavi.

2. Kupite karte za događaj u blizini partnerova mjesta stanovanja

Ako se za Valentinovo nikako niste mogli osloboditi radnih obaveza, iznenadite voljenu osobu kartama za događaj u njegovoj blizini.

Time ste odredili dan vašeg ponovnog susreta, što samo po sebi razlog za veselje, a time ćete lakše ''preživjeti'' i Dan zaljubljenih.

3. Ostavite sve po strani i iznenadite voljenu osobu

Ako vam se dan u trenu oslobodi, ne razmišljajte ni časa. Nije važno koji je dio dana, ni koliko je vaša voljena osoba udaljena od vas, jer na kraju dana sve se svodi na ljubav. Uskočite u svoj Renault Clio, koji vas nikad nije iznevjerio u ovakvim prilikama i provedite dan s voljenom osobom. Iznenađenje poput ovoga teško je zasjeniti.

4. Zamijenite ''pravi'' dejt online večerom

Ako ipak ne možete ostaviti sve po strani, online dejt uz večeru zamijenit će onaj u vašem omiljenom restoranu. Srećom, danas se veze na daljinu lakše podnose jer imamo priliku komunicirati s voljenim osobama pomoću tehnologije.

 

Isplanirajte dejt unaprijed, izdvojite nekoliko sati za večeru uz svijeće. Osim toga, ne zaboravite da je to pravi dejt, dotjeravanje je obavezno za oboje.

5. Iznenadite svoju značajnu polovicu dostavom omiljenog jela

Ako želite otići korak dalje, uz organizirani online dejt iznenadite voljenu osobu dostavom omiljenog jela na kućni prag. To će večeru učiniti još posebnijom, a trud će sigurno biti cijenjen.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju