Znate li tko se nalazi na ljestvici najpoželjnijih slobodnih prinčeva otkako se oženio vojvoda od Sussexa? Provjerili smo koji prinčevi još uvijek traže svoju princezu.

Galerija Slobodni prinčevi - 6 Slobodni prinčevi - 4 Slobodni prinčevi - 3 +2 Princ Sebastien Henri Marie Guillaume
Hamdan bin Mohammed Al Moktoum

Krunski princ Dubaija ljubitelj je adrenalinskih aktivnosti kao što su skakanje padobranom, ronjenje, utrkivanje brzim sportskim automobilima ili pak jahanje deva. S druge strane, ima vrlo romantičnu dušu, a pod pseudonimom Fazza objavljuje poeziju.

35-godišnji princ sin je šeika Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, a školovao se na prestižnim školama diljem svijeta, uključujući i Ujedinjeno Kraljevstvo. Vodi uzbudljiv globtroterski život, koji redovito bilježi na svojem profilu na Instagramu, a koji prati više od šest milijuna obožavatelja.

Princ Philippos Grčke i Danske
Philippos je najmlađi sin posljednjeg grčkog kralja Konstanina II. S ozbirom na to da je Grčka ukinula monarhiju 1974. godine, njegova titula dolazi bez posebnih povlastica. Unatoč tome, mnogi ga smatraju jednim od najpoželjnijih prinčeva. Obrazovao se na prestižnom sveučilištu Georgetown u Washingtonu, a danas obavlja posao investicijskog menadžera u New Yorku. Uz to, ima 32 godine i mnogi vjeruju kako mu je sada pravo vrijeme da se skrasi. Slobodni prinčevi - 4 Krunski princ Hussein bin Abdullah Jordana s majkom Ranijom (Foto: Getty Images)
Princ Sebastien Henri Marie Guillaume
Luksemburški princ najmlađi je od petero djece Henrija, velikog vojvode od Luksemburga i Marije Terese. Školovao se diljem svijeta, a završio je i prestižnu Kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst. Prinčevi hobiji uključuju penjanje, skijanje, plivanje i igranje ragbija.

Krunski princ Hussein bin Abdullah Jordana
Jordanski princ najstariji je sin kralja Abudulaha II. i kraljice Ranije. Iako su mu tek 23 godine, često se svrstava na ljestvice najpoželjnijih svjetskih prinčeva. Završio je Kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst, kao i Georgetown University, te je poručnik u jordanskoj vojsci.

Iskusni je diplomat koji je pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih naroda pričao o metodama sprječavanja mladih ljudi da se pridružuju ekstremističkim skupinama. U slobodno vrijeme svira gitaru, igra nogomet i obožava voziti motor. Svoje poslovne i privatne avanture rado objavljuje na svojem profilu na Instagramu, koji prati više od milijun obožavatelja diljem svijeta.

Princ Wenzeslaus od Lihtenštajna
Lihtenštajnski princ tiha je patnja mnogih dama na kraljevskim dvorovima diljem svijeta. Iako se nalazi u četrdesetim godinama života, još uvijek nije spreman skrasiti se. Nekoć je hodao s bivšom Viktorijinom anđelicom Adrijanom Limom, pa ne čudi da se redovito nalazi na stranicama tabloida s nadimkom Vince the Prince. Slobodni prinčevi - 3 Hamdan bin Mohammed Al Moktoum Foto: Getty Images

Kojem biste princu izgovorili sudbonosno da?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju