Gigi Hadid svojim jelovnikom prkosi stereotipima prema kojima manekenke ne jedu ništa osim zelene salate i jabuka. Naprotiv, svoje obline zahvaljuje svakodnevnim odlascima u teretanu, ali i prehrani bogatoj bjelančevinama s povremenim dozama zabranjene masti i šećera


1. Jaja na kajganu, pržena slanina i tost

Mnoga jutra Gigi Hadid započinje pečenim jajima na kajganu s tostom od kiselog tijesta te s nešto pržene slanine. Lijepa manekenka živi blizu poznatog restorana ‘The Smile’ u New Yorku u kojem naručuje ovo jelo, te ga konzumira uz neizbježnu kavu te sok od iscijeđene naranče.

2. Zapečeni grah u umaku od rajčice
Zahvaljujući dečku Zaynu Maliku koji dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, Gigi u posljednje vrijeme često jede i zapečeni grah u umaku od rajčice. Riječ je o bogatom izvoru bjelančevina i sastavnom dijelu tipičnog engleskog doručka.


3. Hamburger
"Jedi zdravo da ostanes fit, pojedi hamburger da ostaneš mentalno zdrav," moto je kojim se Amerikanka vodi u životu. Dakako, zbog viška masnoća hamburgeri su tek povremena nagrada, a ne svakodnevna pojava na Giginom jelovniku. Mnogo češće za ručak će pojesti salatu od rukole, koju obožava.

4. Sladoled od mente, čokolade i keksa
Kada se zaželi slatkog, Gigi bira sladoled od mente s komadićima čokolade i keksa. Slatki su zalogaji dozvoljeni samo u posebnim prilikama.

5. Suši
Japanski suši, odnosno komadići svježe ribe sljubljeni s kuhanom rižom, povrćem i umakom od soje omiljeni su izbor za Gigi Hadid. Riječ je o zdravom izboru bjelančevina koje manekenka najčešće bira za večernje izlaske s prijateljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju