Osim što imaju svoju prirodnu i vrlo važnu ulogu, ženske grudi mogu biti i najljepši ukras ženskog tijela. I dok ih većinu vremena volimo te se trudimo da izgledaju čim ljepše, postoje situacije u kojima nas naše 'prijateljice' mogu razočarati, osramotiti pa čak i naljutiti


1. Kada ih moramo 'hvatati' po grudnjaku

Iako se svi trudimo pronaći pravi grudnjak koji će naše 'prijateljice' uvijek držati pod kontrolom, s vremena na vrijeme on će podbaciti. U tim situacijama jednostavno moramo učiniti neizbježno - 'diskretno' zavući ruku u grudnjak i odraditi njegov dio posla.

Onaj ružan osjećaj kada grudnjak bez naramenica lagano sklizi niz tvoje tijelo i ti se mučiš da ga podigneš

2. Kada ti partner 'prikliješti' prijateljicu
Ooo da! Dogodilo se i događat će se sigurno i dalje. Onaj trenutak kada spokojno ležiš u krevetu, a on ti se pokušava približiti i laktom 'sleti' baš na nju.

3. Kada svi znaju da nosiš grudnjak bez naramenica
Onaj ružan osjećaj kada grudnjak bez naramenica lagano sklizi niz tvoje tijelo i ti se mučiš da ga podigneš. Nakon toga, stalno si na oprezu i počinješ ga povlačiti čak i kada nije potrebno... a povlačenje baš i nije neprimjetno.

4. Kada ti 'prijateljice' najavljuju što se sprema
Onaj trenutak kada se oblačiš te i najmanji pritisak na bolne grudi postaje noćna mora. Još je gora to što ti tvoje prijateljice pokušavaju dati do znanja da dolaze dani u mjesecu kojima se nitko ne veseli.

5. Kada ih jednostavno moraš počešati
Onaj trenutak kada te grudi u javnosti počnu svrbjeti i ma koliko se mi trudile počešati diskretno, to jednostavno nije moguće izvesti. I, što je još gore, ne prestaju svrbjeti čak i nakon nekoliko pokušaja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju