Ako ovog Valentinova imate spoj, u tekstu pročitajte što ne biste trebali raditi ako želite da se romansa nastavi i nakon najromantičnijeg dana u godini. Kako izgleda kada spoj krene u krivom smjeru, otkrivamo u videu.

 

Galerija Kada spoj krene u krivom smjeru? - 5 Kada spoj krene u krivom smjeru? - 6 Kada spoj krene u krivom smjeru? - 4 +2 Izaberite pravi trenutak za poljubac

1. Kada jedno od vas zakasni

Ne dopustite da spoj koji nije još ni počeo krene u krivome smjeru. Kašnjenje na valentinovski spoj može stvoriti nesigurnost kod osobe koja čeka i stvoriti još neugodniju atmosferu na samom početku. Uvijek krenite ranije na prvi spoj, time ćete pokazati da poštujete tuđe vrijeme, a ako vam baš igrom slučaja prilike to ne dopuštaju, pošaljite poruku isprike u trenutku kada primijetite da biste mogli zakasniti.

Time ćete osobi s kojom se nalazite dati do znanja da vam je stalo do vašeg dogovora te se svakako ispričajte još jednom kada napokon pristignete.

2. Kada se dobar smisao za humor pretvori u loš

Prvi dojam bio je savršen, njegove pošalice svakako su doprinijele opuštenoj atmosferi na početku večeri, no onda je krenulo po zlu. Trebao se držati one stare ''Treba stati kad je najbolje'', ali ipak je odlučio forsirati šale i dosadašnji trud pao je u vodu.

Treba prepoznati trenutak kada se iz ''klauna'' pretvoriti u osobu s kojom možete voditi konstruktivan razgovor, pa čak i na prvom spoju, kada se vjerojatno nećete uvijek upuštati u dubokoumne razgovore.

Kada spoj krene u krivom smjeru? - 6 Kada spoj krene u krivom smjeru? - 6 Foto: Tibor Marochini

3. Kada odaberete loš trenutak za poljubac

Govor tijela ključan je kada je riječ o poljupcu na prvom spoju. Ako ste krenuli u akciju, a osoba nasuprot vas nezgodno se izmaknula, može postojati više razloga, među kojima su ova dva najuobičajeniji: nema kemije između vas ili ste jednostavno odabrali loš trenutak. U oba slučaja od toga ne treba raditi veliku stvar jer ćete je u protivnom napraviti još većom. Okrenite na humor i jednostavno prijeđite preko toga kao da se ništa nije dogodilo.

Idući put pratite znakove koji mogu odati zainteresiranost suprotne strane. Oči i usta ono su što otkriva želju za poljupcem. Osoba koja vas želi poljubiti ili biti poljubljena privlačit će pozornost na svoja usta; grist će ili lizati usne te će gledati u vaše. ''Trokutasti pogled'' koji kreće od vaših očiju, do usana pa opet do očiju najsigurniji je znak da je vrijeme za poljubac.

4. Kada jedno od vas počne spominjati bivše

Ako ste bili u dugoj vezi, mnogo tema kojih ćete se dotaknuti vjerojatno će uključivati i vaše bivše djevojke ili dečke. Ipak, pokušajte ih u priči što više zaobići jer to nije nešto što druga strana želi čuti na Valentinovo. Razgovor o bivšima u bilo kojem smislu najbolji je način da se spoj privede kraju i brže nego što ste mislili.

Kada spoj krene u krivom smjeru? - 2 Na prvom spoju vjerojatno nećete osobi reći da se oko njih širi neugodan miris Foto: Tibor Marochini

5. Kada jedno od vas ima neugodan zadah

Prvi spoj za mnoge je sam po sebi stresan, no on može postati zaista neugodan ako sjedite nasuprot osobe koja ima loš zadah ili ako sami imate problema s time. Na prvom spoju vjerojatno nećete osobi reći da se oko nje širi neugodan miris, a zbog toga do drugog susreta najvjerojatnije neće doći. Prvi znak da tu nešto ''smrdi'' jest kada primijetite da se osoba koju želite impresionirati odmiče od vas i onda kada smatrate da sve ide kako treba.

Ako je uzrok vašeg lošeg zadaha povezan s problemima s desnima kao posljedicom slabije oralne higijene, preporučujemo pastu poput Parodontax Complete Protection Extra Fresh. Ova pasta ciljano se bori protiv nakupljenog plaka na desnima jer ima osam posebno dizajniranih prednosti za jače zube i zdravije desni, a redovitim korištenjem pruža porast samopouzdanja unutar 30 dana. Vaše pratnje više neće imati potrebu odmicati se od vas, a vi nećete više rukom skrivati usta te ćete biti opušteniji u situaciji kada je i samo to umijeće.

Kada spoj krene u krivom smjeru? - 5 Kada spoj krene u krivom smjeru? - 5 Foto: Tibor Marochini

U našem videu pogledajte kako je Hana riješila taj problem na prvom spoju s Lorenzom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju