Istraživanje je pokazalo kako se žene za vođenje ljubavi s novim partnerom pripremaju čak 6 sati. Manikura, pedikura, depilacija, solarij, losion za tijelo, donje rublje, frizura, make-up, samo su neki od beauty rutina kojima žene žele zablistati u krevetu i očarati novog partnera. No, muškarci su puno jednostavnija bića te neke stvari uopće ne primjećuju

Časopis Men's Health proveo je istraživanje i svojim je čitateljima postavio pitanje: Što sve muškarci primijete na ženi tijekom prvog seksa? Iako su odgovori bili različiti neki su se ponavljali više puta, te pokazali da muškarci ne primjećuju sitnice poput sjenila na očima ili novih pramenova, dok su primjerice miris kože i izraz lica okidači strasti.

1. Samopouzdanje
Nema ništa zavodljivije od žene koja se osjeća sigurno u svojoj koži i ne libi se to pokazati. Kada ona skine odjeću, on ne primjećuje bikini frizuru, suhu kožu ili pedikuru već erotični govor tijela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

2. Pokreti

Ženstveni hod, njihanje bokovima te pokreti tijela koji odišu ženstvenošću neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaš e tijelo koje se giba u skladu s njegovim dodirima.

3. Izraz lica
Strast i žudnja koja se može očitati na ženskom licu muškarcima je neodoljivo. On neće primijetiti novo zelenkasto sjenilo ili losion sa svjetlucavim zrncima već njezin izraz lica tijekom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

4. Obline

Golo žensko tijelo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može odoljeti niti jedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim trbuščićem, stražnjicom, bokovima i grudima koji će ga oboriti s nogu.

5. Miris
Svaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi osjetiti vaš novi parfem ili mirisnu vodicu za tijelo već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tijekom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osjetiti na svojoj odjeći i plahtama i nakon seksa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju