5 situacija u kojima vam nitko neće zamjeriti javno izmjenjivanje nježnosti

Podijelite na

Većini ljudi zna zasmetati javno izmjenjivanje nježnosti, a često i sami parovi izbjegavaju takvo ponašanje. No, javno iskazivanje osjećaja u ovih pet situacija nitko vam neće zamjeriti

Autor : Zadovoljna Objavljeno: 16.8.2017 / 14:54

Javno izmjenjivanje nježnosti u ovih pet situacija nitko vam neće zamjeriti

Javno izmjenjivanje nježnosti u ovih pet situacija nitko vam neće zamjeriti (Foto: Thinkstock)

1. Oproštaj na aerodromu
Kada vi ili vaš partner trebate otputovati nekamo i provesti neko vrijeme razdvojeno, zagrljaj ili poljubac za rastanak sasvim su primjereni.

2. Tijekom vjenčanja

"Parovima se često zna zamjerati javno iskazivanje osjećaja, no u ovih pet situacija ono je sasvim očekivano i svima prihvatljivo "

Izmjenjivanje nježnosti na dan vašeg vjenčanja nezaobilazno je i u potpunosti očekivano. Stoga se nemojte ustručavati te uživajte u svom posebnom danu.

3. Na plesnom podiju
Izlazak u noćni klub slobodno možete zapečatiti poljupcem na plesnom podiju. No, postoje i zabave i podiji na kojima to ipak nije primjereno. Tako se probajte suzdržati tijekom obiteljskih slavlja ili uredskih zabava.

4. Tijekom romantičnog filma
Ljubljenje u kinu zvuči romantično, no moglo bi zasmetati ostalim gledateljima. Nasloniti glavu na rame, rukom obgrliti ramena ili se držati za ruke tada su puno bolje opcije.

5. Prilikom prosidbe
Važan su korak u svakoj vezi zaruke. Čak i kada je prosidba javna, sasvim je očekivano da vaš potvrdni odgovor popratite s izmjenjivanjem nježnosti.

Pročitajte još o ...

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se