Većini ljudi zna zasmetati javno izmjenjivanje nježnosti, a često i sami parovi izbjegavaju takvo ponašanje. No, javno iskazivanje osjećaja u ovih pet situacija nitko vam neće zamjeriti

1. Oproštaj na aerodromu
Kada vi ili vaš partner trebate otputovati nekamo i provesti neko vrijeme razdvojeno, zagrljaj ili poljubac za rastanak sasvim su primjereni.

2. Tijekom vjenčanja

Parovima se često zna zamjerati javno iskazivanje osjećaja, no u ovih pet situacija ono je sasvim očekivano i svima prihvatljivo

Izmjenjivanje nježnosti na dan vašeg vjenčanja nezaobilazno je i u potpunosti očekivano. Stoga se nemojte ustručavati te uživajte u svom posebnom danu.

3. Na plesnom podiju
Izlazak u noćni klub slobodno možete zapečatiti poljupcem na plesnom podiju. No, postoje i zabave i podiji na kojima to ipak nije primjereno. Tako se probajte suzdržati tijekom obiteljskih slavlja ili uredskih zabava.

4. Tijekom romantičnog filma
Ljubljenje u kinu zvuči romantično, no moglo bi zasmetati ostalim gledateljima. Nasloniti glavu na rame, rukom obgrliti ramena ili se držati za ruke tada su puno bolje opcije.

5. Prilikom prosidbe
Važan su korak u svakoj vezi zaruke. Čak i kada je prosidba javna, sasvim je očekivano da vaš potvrdni odgovor popratite s izmjenjivanjem nježnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju