Ukrašavanje božićnog drvca i doma općenito nikako ne bi bilo potpuno bez ukrasnih lampica, a ove godine u trgovinama se mogu pronaći zaista neodoljive lampice u raznim oblicima.

Galerija Lampice su jedan od najljepših blagdanskih ukrasa IKEA, 119,90 kn Zara Home, 149 kn +4 Jysk, 75 kn

Birati možete između preslatkih lampica u obliku zvjezdica, lišća, šarenih kuglica... Sve će one stvoriti divan ugođaj u vašem blagdanskom domu.

Ako ih stavite na drvce, ono će sigurno biti najveća zvijezda za vrijeme Božića, a zaslužit će i divljenje vaših gostiju.

Mjesec i pol dana dijeli nas od omiljenog blagdana, ali vjerujemo da će mnogi puno ranije početi s ukrašavanjem doma. Jedan od prvih ukrasa u mnogim domovima upravo su lampice.

Bliži se, bliži: Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 8 +5 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 4

Zato smo zavirili u ponudu trgovina i u svojoj galeriji izdvojili sedam neodoljivih lampica koje bi mogle postati najdivniji blagdanski detalj i u vašem domu.

Zara Home, 149 kn Zara Home, 149 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jysk, 75 kn Jysk, 75 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju