Pravo je vrijeme da svoju jesensko-zimsku garderobu obogatite mekanim, toplim i trendovskim kaputom. Prošetali smo trgovinama i pronašli 7 ''teddy bear'' modela koji vas neće iznevjeriti u nadolazećim zimskih mjesecima

Ako želite biti u trendu, a ove zime nositi ugodan i topao kaput - odaberite model  ''teddy bear''.

Udoban, mekan i topao, a istovremeno popularan. Riječ je o kaputu čiji materijal podsjeća na plišane medvjediće. Širokog su kroja tako da se u njega možete zamotati kao u dekicu.

Riječ je o kaputu čiji materijal neodoljivo podsjeća na plišane medvjediće. Širokog je kroja, pa se u njega možete zamotati kao u dekicu. Želite li pak istaknuti struk, možete ga učvrstiti efektnim remenom.

''Teddy bear" kaputi dostupni su raznim bojama. Među popularnijim su tople tamnosmeđe i bež boje, a sve ljubiteljice klasike razveselit će vijest da preslatki kaput dolazi i u crnoj boji.

Ovaj topli komad jednako će dobro izgledati s običnim trapericama i na čizme ili tenisice, a može se kombinirati i u dnevnim i večernjim prigodama.

U galeriji pogledajte 7 modela kaputa iz svakog cjenovnog ranga i za svačiji ukus koje smo pronašli u hrvatskim trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju