Želite li da vaša torba izgleda skuplje nego što je to stvarno slučaj, posegnite za modelom s krokodilskim uzorkom.

Galerija Torbe s uzorkom krokodilske kože - 7 Torbe s uzorkom krokodilske kože - 2 Torbe s uzorkom krokodilske kože - 5 +5 Massimo Dutti, 599 kn
Uzorak krokodilske kože čini predmete luksuznijima, a uz to je vrlo fotogeničan pa izvrsno izgleda u katalozima, na stranicama internetskih trgovina i na Instagram profilima fashion blogerica.

Neki luksuzni brendovi poput Hermesa dio svojih torbi uistinu izrađuju od prave krokodilske kože te ih naplaćuju i više od pola milijuna kuna za komad. Torbe s uzorkom krokodilske kože - 3 Torba s krokodilskim uzorkom Stelle McCartney prodaje se po cijeni od oko 5700 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Da bi torbu učinili još skupljom i luksuznijom lažnom krokodilskom kožom, pak, koriste se mnogi slavni dizajneri poput Stelle McCartney, ali i pristupačniji street fashion brendovi.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte različite modele torbica za svakojake prilike s uzrokom krokodilske kože zbog čega izgledaju skuplje nego što to stvarno jesu. Torbe s uzorkom krokodilske kože - 2 Asos, 291 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju