Iako vam to ne bi nikad priznali, muškarci obožavaju primati komplimente – a osobito u spavaćoj sobi. Evo nekoliko rečenica koji će im podignuti raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivirati da se trude još i više

Evo nekoliko rečenica koji će im podignuti raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivirati da se trude još i više:

1. Kako si velik!

Ova rečenica odnosi se na duljinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu tjelesnu visinu. Upotrijebite je u pravom trenutku i kontekstu.

U spavaćoj sobi oni žele čuti da seksi izgledaju i da su vješti ljubavnici.

2. Tako to dobro radiš!
Bez obzira ljubi li vam partner vrat, trbuh ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

3. Ovo je bio najintenzivniji vrhunac koji sam ikad doživjela.
Oni žele čuti da se njihov trud i pažnja posvećena vašim tjelesnim reakcijama – isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vješti među plahtama, već i da ste vi zadovoljeni. Pročitajte i 15 stvari koje u seksu želi svaki muškarac.

4. Izgledaš seksi kad to radiš.
Ne osjećaju se svi muškarci 100 posto samopouzdano bez odjeće, pa će im ova rečenica staviti osmijeh na lice i dati im motivacije da TO rade još bolje.

5. Obožavam miris tvog tijela.
Seks je fizička aktivnost koja potiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osjećaju nelagodu u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov mošusni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

6. Smijem li te oralno zadovoljiti?

Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmjenjivanje seksi rečenica među plahtama. Moguće je i da će vas zamoliti da ponovite još jednom, jer će isprva pomisliti da ga sluh vara. Doznajte i  7 tehnika u krevetu koje muškarce dovode do ludila.

7. Ovo je bio najbolji seks u mom životu.

Najbolja rečenica koju možete uputiti svojem partneru. Izrecite je samo ako je to uistinu istina – glumljenje užitaka nikad nije bilo u modi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju