Nitko nije savršen i osobu s kojom smo u ljubavnoj vezi moramo prihvaćati sa svim njenim manama, međutim neke je mane lakše, a neke teže voljeti. Muškarci su iskreno priznali koje su im osobine kod žena najmanje privlačne

1. Kad su negativne
Tko želi provesti život s nekime tko stalno 'pljuje' po svemu? Konstantna negativnost neprivlačna je osobina kod oba spola.

2. Kad su (pre)glasne
Žene koje misle da je sve što kažu vrlo važno i koje stalno govore vrlo glasno želeći tako naglasiti svaku izgovorenu riječ gotovo ni jednom muškarcu nisu privlačne.

Žene koje stalno rade nešto kako bi privukle pažnju muškarcima idu na živce i smatraju ih neprivlačnima

3. Kad lažu
Laž nikada nije dobra, a muškarcima je naročito neshvatljivo kada žene lažu o stvarima o kojima ne bi trebale lagati i kada proniknu njihove laži, ali one i dalje poriču istinu.

4. Kad su previše nestrpljive
Nestrpljivost je osobina koja se često pripisuje nježnijem spolu, ali kada su previše nestrpljive malo koji se muškarac može s time nositi.

5. Kad misle da sve znaju
Sa ženom koja odmah stvara čvrsto mišljenje o nečemu u što nije u potpunosti upućena i koja misli da je samo njeno mišljenje ispravno ni jedan muškarac ne bi želio provesti život.

6. Kad stalno traže pažnju
Žene koje stalno rade nešto kako bi privukle pažnju muškarcima idu na živce i smatraju ih neprivlačnima.

7. Kad misle da mogu raditi što god žele
I muškarcu je potrebno da mu njegova partnerica pokaže poštovanje, a kada se ponaša kao da je centar svijeta i misli da može raditi što god želi time sigurno ne iskazuje poštovanje prema osobi s kojom je u vezi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju