Haljine su mnogima omiljeni odjevni komad tijekom ljetnih mjeseci. Čak i okorjele ljubiteljice hlača i sportskog stila za vruće i sparne dane te tople noći biraju lepršave haljine različitih duljina koje ne zahtijevaju previše razmišljanja. Uz pravi model dovoljne su tek odgovarajuće štikle ili platforme, sunčane naočale i osmijeh na licu. Ovoga puta izdvojili smo raznovrsne haljine za sve ukuse prikazane na ovogodišnjem Fashion.hr Cruise Collection

Ovogodišnji Fashion.hr Cruise Collection održan ispred Umjetničkog paviljona prikazao je kako hrvatski dizajneri vide ljeto.

Tako su pored svježine zagrebačke fontane prikazani modeli spremni za putovanje na jadransko more ili pak u egzotičnije krajeve. Svaki od njih će se, naravno, odlično 'snaći' i na gradskom asfaltu, pogotovo kao želite privući pažnju upečatljivim i izrazito udobnim modelima.


Izdvojili smo haljine s potpisom Aleksandre Dojčinović, Ivice Skoke, ELFS-a i drugih kako biste pronašli favorita i za svoj modni izričaj. Retro stil pin up djevojke, vatromet boja i uzorka, cvjetna romantika, razigrane prugice – sve su to ovoga ljeta lica haljina s hrvatskim potpisom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju