Savršena frizura, kao i blistava, gusta i sjajna kosa savršen je ukras svake žene. Koliku zapravo moć ima ovaj ženstveni detalj na glavi najbolje dokazuju fotografije poznatih ljepotica iz prošlosti, kada su unatoč godinama i zahvaljujući frizuri i tretmanima kose, izgledale manje atraktivno nego danas


Kosa je jedan od najmoćnijih ukrasa na ženi. Ovaj vrlo atraktivan detalj u trenu može prikriti nedostatke i u prvi plan staviti ženstvenost.

No, isto tako, pogrešno tretirana ili pak namještena kosa može postići potpuno suprotan dojam, što nam najbolje dokazuju fotografije poznatih ljepotica sa samog početka karijere.

Sve redom zvijezde i lijepe žene, u mladim danima su polako osvajale zvjezdano nebo, a na tom putu njihov je izgled prošao kroz brojne transformacije. Najjače promjene možemo primijetiti na njihovom licu, ali i kosi koja danas izgleda puno bolje, ljepše, mlađe i svježije nego prije 15 ili 20 godina.

Bilo da se radi o pogrešnoj boji, frizuri ili pak teksturi vlasi, ove zvijezde danas izgledaju puno atraktivnije nego u mladim danima. U galeriji fotografija smo izdvojili najveće i najzanimljvije makeovere kose.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju