Ovih dana kišobran je neizbježan i često ne previše omiljen "modni dodatak" koji nas većinu vremena živcira.

Galerija Kišobran Kišobran A di je tebi tvoj kišobran Kišobran Letači +0 Kišobrani su suradnja Tisja Kljaković Braić tvornice

Međutim, postoje kišobrani koji ne samo da vas neće živcirati, nego su tu da uljepšavaju sive i tmurne dane. Jedan upravo takav kišobran rezultat je suradnje poznate tvornice "Hrvatski kišobran" i talentirane umjetnice koja svojim karikaturama oduševljava i nasmijava javnost, Tisje Kljaković Braić.

Kako izgledaju kišobrani zbog kojih su kišni dani manje teški pogledajte u galeriji.

Tapete akademske slikarice Mirne Sišul - 3 "Ispod ovog neba samo ti..." Tapete s porukama otporne na vodu i grebanje

Dizajn kišobrana novi je poslovni pothvat Elle Dvornik "Ljubav se zove imenom tvojim": Kolekcija kišobrana Elle Dvornik s tatinim stihovima

Inače, ove neodoljive kišobrane možete kupiti preko internetske trgovine Male stvari, a ovisno o veličini koju odaberete njihova cijena je 220, odnosno 250 kuna.

Osim veličine, možete birati i između tri Tisjine ilustracije koje se kriju pod nazivima "A bil' mene pokrija", "A di je tebi tvoj kišobran" i "Letači".

Podsjetimo, Tisja Kljaković Braić mlada je karikaturistica čije smo radove zavoljeli na društvenim mrežama. Njezini crteži su naizgled nevažne scene iz svakidašnjeg života jednoga bračnog para, ali svaki od njih krije istinu koju prepoznajemo te se s njom snažno identificiramo.

Kišobran A di je tebi tvoj kišobran Kišobran "A di je tebi tvoj kišobran" (Foto: male-stvari.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju