Dvorišta će se uskoro ponovno zazelenjeti, cvijeće propupati, priroda se polako budi jer uskoro nam stiže proljeće. A upravo u proljeće najljepše izgleda i bajkovito dvorište kuće koja nas je osvojila svojim interijerom i eksterijerom. Svaki kutak ovog doma ima svoju čar, baš kao iz neke bajke.

Galerija

 

Engleski Dorset diči se svojim pitoresknim, idiličnim pejzažima, a u takvo okruženje savršeno se uklopila prekrasna kuća uređena u vrlo šarmantnom i ugodnom stilu engleskog sela.

Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 11
Možemo zamisliti kako u ovoj idili pijemo jutarnju kavu i provodimo ugodne proljetne i ljetne večeri (Foto: Living4media)

Svaka prostorija divna je na svoj način, uz obilje jačih i blažih boja, antiknog i tapeciranog namještaja, rustikalnih detalja, baš u prepoznatljivom stilu engleskog sela. U dnevnom boravku umjesto prozora nalaze se staklena vrata koja vode u dvorište uređeno kao iz bajke, prepuno zelenila i krasnog cvijeća.

I terasa je san snova: Zakoračite u čarobni stan ljepši i od holivudskih vila

Možemo si zamisliti kako u ovoj idili pijemo jutarnju kavu i provodimo ugodne proljetne i ljetne večeri – poželimo se ovog trena stvoriti tamo!

Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 6
Kuća je uređena u prepoznatljivom, vrlo šarmantnom stilu engleskog sela (Foto: Living4media)