Dvorišta će se uskoro ponovno zazelenjeti, cvijeće propupati, priroda se polako budi jer uskoro nam stiže proljeće. A upravo u proljeće najljepše izgleda i bajkovito dvorište kuće koja nas je osvojila svojim interijerom i eksterijerom. Svaki kutak ovog doma ima svoju čar, baš kao iz neke bajke.

Galerija Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 4 Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 5 Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 13 +10 Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna  

Engleski Dorset diči se svojim pitoresknim, idiličnim pejzažima, a u takvo okruženje savršeno se uklopila prekrasna kuća uređena u vrlo šarmantnom i ugodnom stilu engleskog sela.

Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 11 Možemo zamisliti kako u ovoj idili pijemo jutarnju kavu i provodimo ugodne proljetne i ljetne večeri (Foto: Living4media)

Svaka prostorija divna je na svoj način, uz obilje jačih i blažih boja, antiknog i tapeciranog namještaja, rustikalnih detalja, baš u prepoznatljivom stilu engleskog sela. U dnevnom boravku umjesto prozora nalaze se staklena vrata koja vode u dvorište uređeno kao iz bajke, prepuno zelenila i krasnog cvijeća.

I terasa je san snova: Zakoračite u čarobni stan ljepši i od holivudskih vila Čaroban stan u Londonu - 4 Čaroban stan u Londonu - 8 Čaroban stan u Londonu - 5 +8 Čaroban stan u Londonu - 9

Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 5 Je li ovo savršena kuhinja? Ima sve što želimo od kuhinje, a uz to i izlaz u vrt

Možemo si zamisliti kako u ovoj idili pijemo jutarnju kavu i provodimo ugodne proljetne i ljetne večeri – poželimo se ovog trena stvoriti tamo!

Kuća prepuna šarma s dvorištem kao iz sna - 6 Kuća je uređena u prepoznatljivom, vrlo šarmantnom stilu engleskog sela (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju