Mislimo da smo pronašli savršenu kuhinju! Ima sve elemente koje najčešće želimo kada zamišljamo idealnu kuhinju, a osvojio nas je i izlaz u vrt, koji je dodatni plus jer se čitav prostor može lijepo provjetravati i biti još ugodniji.

Galerija Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 5 Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 4 Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 1 +1 U 3 u 1 prostoru nalaze se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak

Bijelo-siva kombinacija u kuhinji mnogima je najprivlačnija, a u ovoj divnoj kuhinji sivi elementi izrađeni su u imitaciji drva. Prostrana je te ima i dovoljno velik otok za kojim se može pripremati hrana, jesti doručak i čavrljati s ukućanima.

Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 1 'Open space' koncept ovaj životni prostor čini još privlačnijim (Foto: Living4media)

Bijele pločice u stilu kupaonskih na zidu koji dijeli kuhinju od dnevnog boravka izvrsno su se uklopile u uređenje ovog 3 u 1 prostora jer su kuhinja, blagovaonica i dnevni spojeni, što je također jedan od najpoželjnijih trendova u dizajnu interijera posljednjih godina. "Open space" koncept prostor čini većim i prozračnijim, a mnogima se sviđa ideja da su dnevna soba i kuhinja spojene i zbog lakše komunikacije s ukućanima i druženja dok su jedni u boravku, a drugi u kuhinji kada se, primjerice, priprema hrana.

Indukcijska ploča u kuhinji Prednosti i nedostaci: Što trebate znati prije kupnje indukcijske ploče za kuhanje

Neki predmeti u kuhinji su suvišni Šest predmeta koje dizajneri interijera nikad ne bi držali u kuhinji

Kuhinja nam se i sada već čini savršenom, a kada joj se još doda izlaz na vrt – ma, perfektno! Čitav ovaj životni prostor uređen je u bijelim, sivim i zemljanim tonovima, uz besprijekoran spoj elegantnog i opuštenog  ambijenta te modernog i klasičnog stila. Kako li je tek lijepa staklena terasa s drvenim podom osmišljena kao dio dnevne sobe – ovu kuću lako bismo mogli zvati domom.

Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 4 Kuhinja ima i izlaz na vrt (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju