Dobro je poznata činjenica da dugo stajanje ili hodanje u cipelama visokih potpetica može izazvati veliku neugodu i bol. No što ako se bol pojavljuje i u cipelama ravnih potplata ili u tenisicama?

S ovim problemima muče se žene ravnih stopala koje rade poslove u ugostiteljstvu i trgovini, odnosno zbog kojih moraju stajati na nogama osam i više sati. Upravo zato važno je nositi ortopedske cipele ili uložiti u njih odgovarajući ortopedski uložak.

Ortopedski ulošci konstruirani su tako da poboljšaju potporu svoda stopala, odnosno da stopalo podignu u prirodni luk.

Štikle Catherine Middleton Brišu bol kod nošenja štikli: Najlonke za 40 kuna kojima vjeruju i vojvotkinje

Kada je u pitanju rješavanje boli zbog stajanja u cipelama ravnih potplata ili tenisica, na Amazonu je najprodavaniji uložak WalkHero Plantar Fasciitis Feet Insoles. Ima više od 2000 recenzija sa savršenom ocjenom od pet zvjezdica.

Ulošci WalkHero Plantar Fasciitis Feet Insoles WalkHero ulošci pomažu Foto: amazon.com

Ovi su me ulošci spasili od bola, a i vrlo su jeftini u odnosu na neke druge koje sam već isprobala. Da mogu dati više od pet zvjezdica ovom proizvodu, dala bih, priznala je jedna zadovoljna korisnica.

Uložak je napravljen od pjenastog EVA materijala koji pruža maksimalnu udobnost, a prodaje se po cijeni od 9 do 19 dolara, odnosno od 59 do 125 kuna.

Žene u komentarima na Amazonovoj stranici tvrde da WalkHero Plantar Fasciitis Feet Insoles smanuje bolove uzrokovane ravnim stopalima, čukljevima, pa čak i one zbog artritisa.

Pogledajte i:

12 crnih tenisica iz novih kolekcija koje ćete željeti iznositi Crne tenisice iz novih kolekcija - 11 Crne tenisice iz novih kolekcija - 4 Crne tenisice iz novih kolekcija - 5 +9 Crne tenisice iz novih kolekcija - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju