U svijet šoubiza lakše se probijaju oni koji su u njemu odrasli. Dokazuje to i ovih pet mladića, čiji su očevi nekoć bili miljenici žena, a danas to postaju oni.

Galerija Slavni sinovi još slavnijih očeva - 5 Slavni sinovi još slavnijih očeva - 3 Slavni sinovi još slavnijih očeva - 2 +2 Rafferty sliči na svojeg oca Judea Lawa
Iako mu je tek 17 godina, Paris Brosnan već je sada vrlo popularan u manekenskim vodama. Nosi revije, a snimio je i kampanju za brend Dolce & Gabbana. Za uspjeh u svijetu ljepote ponajviše su zaslužni dobri geni mame Keely Shaye Smith, ali još više njegova oca – Piercea Brosnana, na kojeg iznimno sliči.

 

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on


Veliku sličnost sa svojim ocem dijeli i 24 godina star Patrick Schwarzenegger. Arnoldov sin krenuo je očevim stopama te se bavi glumom, kao i 37-godišnji Jack Hoffman – sin Dustina Hoffmana.

Gluma pak ne zanima 21 -godišnjeg Raffertyja Lawa, sina Judea Lawa, koji vrijeme radije provodi puštajući glazbu kao DJ u londonskim noćnim klubovima, ili noseći revije poznatih svjetskih dizajnera.

Glazbene vode primamljivije su i 23-godišnjem pjevaču Gabrielu-Kaneu Day-Lewisu, sinu legendarnog oskarovca Daniela.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite koliko su sinovi slični svojim slavnim očevima. Slavni sinovi još slavnijih očeva - 6 Gabriel-Kane slika i prilika je svoga oca Daniela Day-Lewisa Foto: Profimedia.hr / Getty Images

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju