Act Beautiful novi je potpis francuske kozmetičke kuće Yves Rocher poznatog po ljubavi prema svemu prirodnom

Galerija Yves Rocher -Elixir Jeunesse (Foto: Zadovoljna.hr) Yves Rocher -Pure Bulet (Foto: Zadovoljna.hr) Yves Rocher -Linija za njegu ruku (Foto: Zadovoljna.hr) +1 Yves Rocher -Pure Calendula 60,00 kn (Foto: Zadovoljna.hr) 8 trgovina od 2002. godine i preko 30 tisuća zadovoljnih kupaca. To je Yves Rocher u kratkim crtama na hrvatskom tržištu. Kompanija postoji već 50 godina i osnovao ju se  Yves Rosher s misijom da vratiti prirodi ono što nam svakodnevno pruža za ljepotu svih žena.

Kozmetičku marku ne određuju samo njezini proizvodi, nego i njezine vrijednosti te samo djelovanje, rekao je Marouane Alexandre Mouttalib direktor marketinga i komunikacija Yves Rocher.

Proizvod ne mora biti skup da bi bio kvalitetan, a težnja Yves Rochera je postati omiljena kozmetička marka svake žene u svijetu, istaknuo je Henri-Bernard Bedoin, glavni direktor Yves Rocher za EMEA regiju.

ELIXIR JEUNESSE ESSENCE - OBNAVLJANJE + ZAŠTITA OD ZAGAĐIVAČA

Što je zajedničko stresu na poslu, obrocima s nogu, jurnjavi po djecu ili intenzivnom urbanom životu?

Svi su ti događaji izvori stresa za organizam, u obliku vanjskih oksidacijskih napada ili slobodnih radikala koji se oslobađaju. Posljedica toga: svi se tjelesni organi brže troše. A koji je prvi organ izravno izložen vanjskim utjecajima, osobito zagađenju? Koža. Ti ubrzivači starenja imaju stoga poseban utjecaj na znakove starenja.

Biljni je svijet od nastanka svijeta podložan okolišnom stresu (temperatura, UV zračenje, klimatske promjene…) Da bi se obnovile i zaštitile, biljke su razvile svojevrsnu inteligenciju za svoj opstanak i razvoj.

Stručnjaci iz odjela Istraživanja tvrtke Yves Rocher uspjeli su proučiti i odgonetnuti taj duh života, dodavši u laganu i fluidnu formulu superkoncentrirani ekstrakt biljke Aphloia theiformis, koji koža lako apsorbira.

ELIXIR JEUNESSE, esencija s dvostrukim djelovanjem, ima iznimnu učinkovitost u svakodnevnoj detoksikaciji te u obnavljanju energije za borbu protiv ubrzivača starenja. Obnavlja kožu dubinski, štiteći je ponajviše od štetnih učinaka zagađenja.

94 % sastojaka prirodnog je podrijetla koji u 80 % slučajeva čine kožu zategnutijom, glatkom, osvježenom i sjajnijom. 100 % prirodna ekstrakcija.

Yves Rocher ima vlastitu ekološku proizvodnju smještenu La Gacillyu, te svoja organska polja na kojima uzgaja boljke koje koriste u pripremi svojih proizvoda.

Elixir Jeunesse, esencija s dvostrukim djelovanjem, ima iznimnu učinkovitost u svakodnevnoj detoksikaciji te u obnavljanju energije za borbu protiv ubrzivača starenja. Obnavlja kožu dubinski, štiteći je ponajviše od štetnih učinaka zagađenja.

Osim ELIXIR JEUNESSE predstavljene su i 4 biljne linije koje svoju osnovu imaju u cvijetu kamilice, arnike, različku i nevenu, kao i tradicionalna limited Christmass edition.

Pure Calmille linija na bazi organski uzgojene kamilice ima umirujuće djelovanje ne kožu i sadrži proizvode namijenjene njezi lica i tijela, te posebno micelarno ulje za čišćenje lica, očiju i usana fantastičnog mirisa čiste kamilice.

Pure Calendula linija proizvedena je na bazi organski uzgojenog nevena i ima visoka regenerativna svojstva. U ovoj liniji posebno ističemo regenerativnu kremu  za dan i noć.

Linija za njegu ruku na bazi organske arnike daje rukama svilenkasti osjećaj nahranjene kože posebno važne u zimskim mjesecima. Hidratantna krema s dugotrajnim učinkom  te bogati balzam s karite maslacem perjanice su ove linije.

Pur Bleuet – linija na bazi organskog različka ima jak hidratizirajući učinak, a posebno ističemo dvofazni ekspresni čistač šminke s očiju.

U Yves Rocheru su posebno ponosni na svoju božićnu kolekciju koja je već tradicionalno pripremljena samo za jedan Božić kao limited edition. Ovogodišnje blagdane tako će učiniti veselijima i dvije linije proizvoda – crvena linija na bazi crvenih bobica i verbena te bijela linija na bazi vanilije i bijelog čaja. Obje linije sadrže proizvode za tuširanje i njegu tijela toaletnu vodu i mirisni losion.

Svi proizvodi imaju više od 98% prirodnih sastojaka, pH su izbalansirani, ne isušuju kožu, biljke koje služe za njihovu proizvodnju su organskog porijekla, a proizvodi su i dermatološki testirani.

Ljepota ne mora imati visoku cijenu, dovoljno je poštivati prirodu i ono što nam ona daje uzimati s puno ljubavi, upravo tako nastaju i Yves Rocher proizvodi. Yves Rocher -Pure Bulet (Foto: Zadovoljna.hr) Yves Rocher -Pure Bulet 29,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju