Ako su nekada bile komad obuće koje nosimo jedino po kući ili na plaži, danas su natikače pravi fashion statement.

Mogu se kombinirati na sve kombinacije. Retro, futuristički, elegantno te čak i na odijelo. Svoju revoluciju natikače su dobile zahvaljujući kultnim adidas Adilette-ama.

PR PR

Ako obožavaš vintage stvari onda je ovaj model za tebe, jer su natikače iz davne 1972. godine ponovo postale popularne. Iako su se na početku nosile samo u sportskim kombinacijama, žene i muškarci širom planete pokazali su kako adidas Adillete natikače mogu biti i dio kul street style kombinacije.

Pored činjenice da su veoma udobne, privući će vas i dizajn, jer prepoznatljive linije adidasa mogu upotpuniti sve što nosite. Ako bi kod Adilette-a morali nešto istaknuti, istaknuli bi to što možeš biti potpuno slobodan u kreiranju kombinacija i u eksperimentiranju s sportsko- elegantnim outfitima. 

PR PR

Ipak, ljeto je! Kreni na bazen, plažu, šetnju gradom u novim stylish natikačama. Ovog ljeta svim ljubitelja branda adidas na raspolaganju su najraznovrsniji modeli Adilette-a. Tu su klasični crni i bijeli modeli, baš kao i modeli u zelenoj, tirkiznoj, limun žutoj, crvenoj, ljubičastoj i ružičastoj boji.
Da bi zamijenili svoje omiljene tenisice s novim modelima natikača, Adilette vas čekaju u svim trgovinama Buzz-a ili na web shopu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju