Ako volite ići ukorak s trendovima i pratiti modu, onda je pravo vrijeme da u ormaru nađete mjesta za jedan efektan model hlača. Već nekoliko sezona traje veliki povratak vojničkih hlača, koje su kod nas vladale prije 20-ak godina.

Galerija Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu +6 Torba Chanel 22

Krajem 90-ih i početkom 2000-ih trend hlača inspiriranih vojničkom modom doživio je svoj vrhunac. Prepoznatljive po predimenzioniranim džepovima, vojničke hlače bile su dio ležernih i urbanih kombinacija.

Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Danas se na modne piste vraćaju u raznim oblicima, pa smo tako u kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. godine mogli vidjeti svilene i kožnate varijante. Najzastupljeniji modeli ipak su oni klasični napravljeni od pamučnih materijala poput krepa i trapera.

Louis Vuitton Cruise 2023 Louis Vuitton Cruise 2023 (Foto: Profimedia)

Fendi, proljeće/ljeto 2023. Fendi, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Vojničke hlače nosi i Adriana Ćaleta-Car. Pravnicu i suprugu nogometaša Duje Ćaleta-Cara fotografi su snimili na suncem okupanom Stradunu. Lijepa Dubrovkinja iskoristila je divan dan u svojem gradu za malo uživanja na suncu u dobrom društvu.

Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice +5 Adriana i Duje Ćaleta-Car

Za ovu prigodu odjenula je slojevitu kombinaciju u neutralnim tonovima, a upravo su se hlače istaknule u njezinu udobnom izdanju. Za mali dašak boje u ovoj kombinaciji pobrinula se torba modne kuće Chanel.

Adriana Ćaleta-Car u efektnim vojničkim hlačama Adriana Ćaleta-Car u efektnim vojničkim hlačama (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Adriana je nosila model Chanel 22 lansiran u njihovoj ready-to-wear kolekciji za proljeće/ljeto 2022. godine.

Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Torba je funkcionalna i lagana, dostupna u tri različite veličine i originalno je lansirana samo u kožnatoj varijanti, ali sada se u ponudi modne kuće mogu naći i varijante od trapera i tvida. Adriana je za sebe odabrala kožnatu varijantu u svijetloj nijansi zelene boje.

Torba Chanel 22 Torba Chanel 22 (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju