Jedan od najvećih ovogodišnjih proljetnih trendova je leopard-uzorak.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Torba Verrou modne kuće Hermes Zara, 35,95 eura +4 Mango, 49,99 eura

Iako ovaj uzorak ima svoje obožavateljice neovisno o trendovima i tijekom svih 12 mjeseci u godini, sada je osvojio baš sve, od modnih pista do gradskih ulica.

U svojoj garderobi ima ga i Adriana Ćaleta-Car. Lijepa pravnica na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u hlačama ukrašenim popularnim uzorkom.

Kada je u pitanju ostatak kombinacije, Adriana je ovaj put slijedila pravilo prema kojem je leopard-uzorak dobro kombinirati s neutralnom odjećom. Tako je uz hlače koje su ove godine uistinu omađijale zaljubljenice u modu nosila običnu, kratko rezanu bijelu majicu i kratku jaknu od trapera.

Torba Verrou modne kuće Hermes Torba Verrou modne kuće Hermes (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Izdanje je upotpunila torbom modne kuće Hermes. Nosila je model Verrou u smeđoj boji na kojem se posebno ističu asimetrični prednji dio i efektni zatvarač.

U svakom slučaju, hlače su prije svega te zahvaljujući kojima ovoj kombinaciji nitko ne može reći da je dosadna, a ako i sami volite leopard-uzorak, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela za koje možda pronađete mjesto u vlastitom ormaru.

Adriana Ćaleta-Car u fantastičnim hlačama u kojima uvijek izgledamo elegantno Adriana Ćaleta-Car Majica s logom modne kuće Saint Laurent Zara, 29,95 eura +5 Mango, 49,99 eura

Adriana Ćaleta-Car nosi tako dobar komplet koji bismo rado imale u svom ormaru Adriana Ćaleta-Car Set modnog brenda Arakii Set modnog brenda Arakii +2 Set modnog brenda Arakii
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju