Već nekoliko sezona kompleti napravljeni od raznih materijala imaju svoje obožavateljice tijekom cijele godine.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Set modnog brenda Arakii Set modnog brenda Arakii +2 Set modnog brenda Arakii

Dok su u toplijem dijelu godine na vrhu popularnosti lepršavi setovi od lana i drugih prozračnih materijala, zimski mjeseci rezevirani su za pletene setove.

Pleteni komplet u svom ormaru ima i Adriana Ćaleta-Car. Lijepa pravnica na Instagramu je objavila fotografiije na kojima pozira u vrlo elegatnom, ali i udobnom setu modnog brenda Arakii.

Set je sastavljen od džempera koji krase spuštena ramena, trenutno veliki trend u modnom svijetu. Donji dio bež kombinacije čini duga, rastezljiva suknja ravnog kroja.

Set modnog brenda Arakii Set modnog brenda Arakii (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Velika prednost setova poput ovoga je ta da se komadi mogu nositi zajedno, ali i odvojeno što znači da je moguće slaganje cijelog niza različitih kombinacija.

Džemper i suknja zajedno defnitivno su elegantan odabir, a Ćaleta-Car je izdanje upotpunila bež mokasinkama brenda Loro Piana, a osim bezvremenskih cipela nosila je i toplu torbicu imena "Wander" modne kuće Miu Miu.

Adriana Ćaleta-Car: Efektne traperice koje bi mnoge žene rado imale u ormaru Traperice modne kuće Loewe Traperice modne kuće Loewe Pletivo modne kuće Loewe +2 Pletivo modne kuće Loewe

Bezvremenska torba Adriane Ćaleta-Car pristaje uz baš sve Adriana Ćaleta-Car Torba modne kuće Versace - 3 Torba modne kuće Versace - 2 +0 Torba modne kuće Versace - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju