Kada su modni stručnjaci počeli najavljivati trendove koji će obilježiti ovo proljeće, na popisu su se našle i hlače na pruge.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Majica s logom modne kuće Saint Laurent Zara, 29,95 eura +5 Mango, 49,99 eura

Kako su objasnili modni stručnjaci, hlače na pruge dnevna izdanja čine uglađenima, pa su idealan odabir za odlazak na posao. Savršen proljetni par su im prsluci i sakoi.

Osim na posao, ove hlače mogu se nositi u raznim drugim prigodama, a njihov je dodatni plus činjenica da će prugice razigrati svako modno izdanje.

Prugastim hlačama nije odoljela ni Adriana Ćaleta-Car.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u sivim hlačama na tanke pruge koje je uparila sa sivim predimenzioniranim sakoom ispod kojeg je odjenula majicu brenda Saint Laurent s prepoznatljivim natpisom YSL.

Majica s logom modne kuće Saint Laurent Majica s logom modne kuće Saint Laurent (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ostatak izdanja činili su crni remen s metalnim YSL logom i bordo torba modne kuće Dior od brušene kože koja je bojom bila usklađena s tenisicama lijepe pravnice.

Ovo je samo jedna od bezbroj sjajnih kombinacija s prugastim hlačama, a za sve koji ih žele dodati u garderobu u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela u raznim bojama.

15 sakoa iz novih kolekcija koje ćemo nositi na traperice, suknje i haljine &OtherStories, 179 eura H&M, 34,99 eura Stradivarius, 39,99 eura +12 C&A, 39,99 eura

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju