Pjevačica Rihanna pomaknula je granice trudničke mode, a svojim odvažnim izdanjima redovito nas je ostavljala bez daha.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini +5 Trudnička izdanja Adriane Ćalete-Car

Trudnoća pjevačici nije prepreka u igranju s modom pa se u javnosti redovito pojavljuje u kreacijama kojima dominiraju trenutni modni trendovi. Mini komadi, odjeća koja razotrkiva tijelo i trbuh, prozirne kreacije... Sve to dio je njezine trudničke garderobe.

Pjevačica, naravno, nije jedina slavna dama koja se u javnosti pojavljivala u odvažnim kreacijama koje slave ljepotu trudničkog tijela.

I Adriana Ćaleta-Car, supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara, s kojim iščekuje drugo dijete, svojim je modnim izdanjima više puta pokazala da trudnoća nije razlog zbog kojeg će odustati od glamura i odvažnijih modnih odabira.

Lijepa pravnica tako je za otvorenje 74. Dubrovačkih ljetnih igara odjenula prozirnu crnu kreaciju ispod koje su se nazirali bokserice i top.

Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini (Foto: Instagram/Adriana Ćaleta-Car)

Duga haljina napravljena od čipke s cvjetnim uzorkom ima i crni ukrasni cvijet na području ispod vrata te visoki prorez na nozi. Adriana je haljinu uparila s ravnim natikačama modne kuće Dior. Krem natkače imaju jedan široki remen s natipisom Christian Dior.

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnice iz centra Zagreba - 2

Adriana Ćaleta-Car: Haljina iz Manga koja odlično pristaje preplanuloj puti Mango, 79,99 EUR Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller Simon Miller x Mango +1 Simon Miller x Mango

Kombinaciju je upotpunila crnom torbicom s perjem i zlatnim nakitom, dok je kosu zavezala u rep. Ovo i dio preostalih trudničkih izdanja lijepe Andriane pogledajte u galeriji na početku teksta.

Trudnička izdanja Adriane Ćalete-Car Trudnička izdanja Adriane Ćalete-Car (Foto: Instagram/Adriana Ćaleta-Car)

Prva vjenčanica Adriane Ćalete-Car: Koja je haljina bolja, romantična ili glamurozna? Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach Adriana i Duje Ćaleta-Car +4 Duje i Adriana Ćaleta-Car

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju