Posljednja 24 sata Hollywood nije spavao. Zbog 91. Oscara održavale su se mnoge zabave na kojima se gledala dodjela, a potom su uslijedili partiji koje tradicionalno posjećuju brojne zvijezde.

Galerija Adriana Lima Adriana na oskarovskoj zabavi Eltona Johna Adriana na oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair +1 Adriana je nakit nosila i na - bedru

Uz najveće zvijezde filmske industrije tu se mogu vidjeti i poznata lica modne industrije, a među njima je bila i Adriana Lima.

Brazilska ljepotica dodjelu je gledala na zabavi Eltona Johna, a potom se uputila na jednu od najprestižnijih zabava u oskarovskoj noći – onu magazina Vanity Fair.

Adriana na oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair Adriana na oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair (Foto: Getty Images)

Za obje prigode Adriana je odjenula bijele haljine. Modnim kritičarima za oko je zapelo njezino drugo izdanje, ali ne zbog haljine modnog brenda Ralph & Russo, nego zbog nakita. Naime, uz naušnice i prstenje, predivna 37-godišnjakinja nakit je nosila i na - bedru.

Sviđa li vam se ideja nošenja nakita na bedru?

glasova:


Potpuno neuobičajen blještavi ukras ovog izdanja definitivno se istaknuo u moru skupocjenih dijamanata koje smo vidjeli u 91. oskarovskoj noći, a Adriana je pokazala kako se uz malo mašte slobodno možemo poigrati nakitom i nositi ga na netradicionalan način.

Adriana je nakit nosila i na - bedru Adriana je nakit nosila i na - bedru (Foto: Getty Images)

Pogledajte i najbolje odjevene dame na oskarovskom crvenom tepihu:

10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara Najbolje haljine - 6 Najbolje haljine - 7 Najbolje haljine - 5 +7 Najbolje haljine - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju