Adriana Lima ljetni odmor provodi u Grčkoj. Slavna brazilska manekenka doputovala je na grčki otok Mikonos, popularnu ljetnu destinaciju brojnih zvijezda, u društvu svog novog dečka Emira Uyara i prijatelja.

Galerija Adriana Lima Adriana u društvu dečka i prijateljice Tanka svilena bluza stvarala je mali modni problem slavnoj Brazilki +0 Lijepa manekenka nadopunila je kombinaciju minijaturnom torbicom

Kako to već biva na odmoru, nakon cjelodnevnog uživana u suncu i moru navečer obično slijedi uživanje u dobroj hrani i malo lagane šetnje, a te klasične ljetne rutine pridržava se i Adriana.

Za večernje istraživanje gradskih ulica predivna 38-godišnjakinja odabrala je vrlo jednostavnu kombinaciju. Tanku svilenu suknju pastelne plave nijanse kombinirala je s pripadajućom bluzom iste boje.

Adriana u društvu dečka i prijateljice Adriana u društvu dečka i prijateljice (Foto: Profimedia)

Izdanje je nadopunila sandalama ravnih potplata ukrašenih blještavim štrasom, minijaturnom torbicom u koju doslovno ne stane ni mobitel i nezaobilaznim ljetnim dodatkom – lepezom.

Mali problem stvarala joj je upravo bluza na vezanje s dubokim dekolteom, ispod koje Adriana nije nosila grudnjak. S obzirom na to da je napravljena od vrlo laganog, prozračnog i "skliskog" materijala, problematična bluza rastvarala se prilikom šetnje pa ju je Adriana morala popravljati i pridržavati.

Ispod takve bluze nema mjesta za klasični grudnjak, ali za sve dame koje bi željele nositi slične modele i ipak imati potporu za grudi, dobro je rješenje popularni bralette ili obični top s tankim naramenicama.

Tanka svilena bluza stvarala je mali modni problem slavnoj Brazilki Tanka svilena bluza stvarala je mali modni problem slavnoj Brazilki (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Lepršave i udobne: 10 ljetnih bluza na sniženju već od 69 kuna H&M, snižena s 19,99 na 12,99 eura (96,51 kn) Pull and Bear, snižena sa 119,90 na 69,90 kn Bershka, snižena sa 169,90 na 79,90 kn +7 Zara, snižena sa 199,90 na 129,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju