Adventski kalendar inspiriran Harryjem Potterom, odnosno Hogwarts Expressom stigao je u odabrane trgovine Primark, a iako je do početka adventa ostalo više od dva mjeseca, sudeći prema tisućama komentara na društvenim mrežama, ovaj vlak razgrabit će se s polica puno prije toga.

Adventski kalendar, koji je prava poslastica za svakog obožavatelja malog čarobnjaka, ima oblik vlaka sastavljenog od lokomotive i jednog vagona. Na prednjem dijelu lokomotive stoji natpis Hogwarts Express, dok je vagon umjesto učenicima ispunjen malim ladicama.

Ladice su označene brojevima koji predstavljaju preostali broj dana do Božića, dok manji dio ladica na sebi ima iscrtane glave omiljenih junaka iz knjiga o malom čarobnjaku.

Primark u ponudi ima posteljinu s motivima iz Harryja Pottera Magična posteljina za važan dan u životu obožavatelja Harryja Pottera

Harry Potter Od čarobnog štapića do perona 9 i 3/4: Napravite sami "čarolije" za zabavu u stilu Harryja Pottera

Video vlaka koji je Primark objavio na svom Instagramu oduševio je obožavatelje Harryja Pottera.

Napunite ladice čarobnim poslasticama koje volite i strpljivo čekajte početak prosinca, poručili uz iz Primarka ispod videa kalendara koji će se prodavati po cijeni od 17 eura (125,66 kn).

Više od 2900 komentara u samo jednom danu dokaz su da će ovaj vlak bez problema naći svoj put do kupaca. Ovaj će sigurno završiti na mojoj polici, samo je jedna od poruka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju